Om livet Personlige indlæg

Et slidt hjerte og en vuggende krop #3

28. juni 2018

Hvis du ikke har læst første eller anden del, vil jeg råde dig til at gøre det, inden du læser videre. Du kan finde første del HER og anden del HER.


Naturen har alle dage gjort noget særligt ved mit sind, når græsset gror og skoven springer ud. Når fuglene synger foroven og livet viser sit vilde jeg. Jeg skulle til at spare mit vagtværn, give slip og skrive lister over alle de ting, jeg gerne ville og hvad der var med til at farve ballonerne. Billigt bestik, fuglefløjt og smil. Ansigt til ansigt med mig og dem. Livet er en sjov størrelse, ligesom vildmarkens dronning, der skulle egentlig ikke så meget til. Jeg gik langs muren og tænkte så mange tanker. Varsomhed med at give ud af det slidt hjerte, for derimod at vande det hjerte med kærlighed. Mere kærlighed at give til det hjerte, der langsomt blev mindre slidt og til den krop, der blev mere farverig. Livet og glæde indfandt sig stille, men solidt i mit indre og jeg begyndte at leve. Følelsen af at elske og hade, men at der også er en hel masse derimellem. At favne den ensomhed, der blev en realitet. At erkende tristheden ved at kigge tilbage, tage ansvar for fortiden og komme videre til fremtiden. Ryst mig lykkelig og glad og lad mig nu prøve livet. Alvorlighedens linjer i mit ansigtet blev langsomt skiftet ud med smilerynker og mit selvbillede blev malet påny – flottere og stærkere end nogensinde før. Minderne eksisterer, fortrængningerne ligeså og det er heldigvis ikke så tit, at jeg mærker denne følelse mere. Det handler om at favne livet, har jeg hørt, det kan nogle gange være svært, men den håbefulde vil sige, det er der nok også en mening med. Hvor den kløgtige vil sige, at det aldrig er for sent at få en lykkelig barndom.

Den vuggende krop er blevet en krop med et farvemønster, der smiler og et hjerte, der slår solide hjerteslag. Meningen er meningen og om vi altid skal forstå den, ved jeg endnu ikke. Men jeg ved, at det er sjovere at leve.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar