Hverdagens trivialiteter

Om at lade sig inspirere

12. april 2018

Jeg lytter til langsom musik. Det gør jeg sjældent. Men i dag er dagen, hvor jeg skal lytte til langsom musik. Det har været en vild og hæsblæsende dag. Jeg fløj ud af sengen klokken tidligt, efter ikke at have sovet ret tungt, men det gør ikke noget. Jeg var frisk og frejdig, som en på 29. Kamp klar, til en dag jeg har glædet mig utrolig meget til i lang tid.

Lige inden jeg stak af i læder bukser, krøller i det vilde hår og det største smil jeg kan præstere, gav Tyrken mig en mægtig positiv afgørelse, som vi har kæmpet med i et år. Halleluja, hvor det gik. Måske blev smilet større endnu. ;) Jeg kom afsted, havde et par timer sammen med nogle sjove og kloge damer, jeg blandt mange andre skulle tilbringe dagen sammen med på Nyborg strand Hotel. Modsat hvad jeg har skrevet om i mit seneste blog indlæg, hvor jeg følte mig larmende, følte jeg mig sgu smart og klar til at erobre verden – eller i hvert fald lige den del af verden, jeg har en passion så stor for. Jeg har indtaget så mange ord i min øregang og forhåbentlig og helt naivt lagret dem i min kløgtige skuffe på øverste etage. Kender du det? Når du befinder dig i en situation, hvor du vil gemme hvert et ord for at kunne hive det frem igen? Sådan en dag havde jeg i dag. Jeg har mødt så mange ildsjæle, med etik og værdighed, mennesker der brænder for andre mennesker, der har en uslukkelig ild i sjælen, men som forsøger og kæmper. I dag oplevede jeg vores lille fine land, med så megen viden og med så mange ressourcer. Hold kæft, hvor er det sejt mand. Der er i al sandhed nogle utrolige mennesker i vores land, der kan noget helt særligt. Dét er mageløst.

At blive inspireret af et andet menneske, er den største gave til drivkraft jeg kan forestille mig. At blive inspireret af mange mennesker på en gang, kan virke overvældende og derfor er mit hoved nu gået i stå. Jeg vil ikke glemme et ord, jeg vil gemme dem, lære af dem og lade mig inspirere af dem.

Hvem inspirere dig allermest?

Nu vil jeg læne mig tilbage, lytte til langsom musik og slukke for computer og hoved.

God torsdag, i inspirationens tegn. :)

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar