Skønhed

Flotte og store krøller – Kerastase curls

22. april 2018

Reklame


Tilbage i 2002 og 2003 da jeg gik på en efterskole i Skjern, stiftede jeg allerførst bekendtskab med, at jeg kunne ændre strukturen i mit hår. Jeg var nemlig i mange, mange år ked af mine store krøller, så jeg gjorde hvad jeg kunne for at eliminerer dem. Til gallafesten der blev til for at afslutte et af de vildeste år i mit liv, ville jeg gerne gøre mig pæn. Jeg havde syet en lang vinrød gallakjole, med vandfald fortil og fine hvide perler ned langs min højre side og så rengjorde jeg mine pæneste gummistøvler, jeg var ret pæn, hvis jeg selv skal sige det. Da jeg så gerne ville fornægte mine krøller gjorde nogle piger og jeg det, at vi glattede vores hår med det strygehjern, der stod i syrummet, som vi havde brugt så mange gange under tilblivelsen af vore fine, fine kjoler. Denne gang brugte vi det dog til at flade vores hår og eliminere vore krøller, det lykkedes til perfektion, både at flade håret og ødelægge håret. Der gik flere år med dén slags mishandling af mit ellers tykke og pæne hår, inden jeg indså, hvor pæne mine krøller egentlig er. I dag er det efterhånden mange år siden, at jeg har fladet mit hår og jeg synes ikke, at det passer til mig at have glat hår og har derfor accepteret med fuldt ud tilfredshed, at jeg har krøller. Pæne krøller endda, med de rigtige produkter.

Hvilket pænt sender mig videre til humlen i dette indlæg, nemlig, at jeg har fundet et ret godt produkt til at fremhæve pæne, store krøller. Hvilket i øvrigt kan være noget af en bedrift. I nogle år brugte jeg ét produkt, der var vildt godt og pissedyrt, nu er det ikke til at opdrive, så af naturlige årsager har jeg søgt efter et andet produkt. Mine søgen har varet nogle år, uden det helt store held. Derfor blev min interesse vakt, da jeg allerførste gang læste om Kérastase, der har et produkt til at kontrollerer krøller. Produktet er udviklet til dig, der ønsker at skabe smukke og tætte krøller, eller flotte bølger. I vejledningen står der: Påfør ca. 2 – 3 pump og varm det op i hænderne. Herefter fordeler du produktet i længderne i fugtig eller håndklædetørt hår. Og fordi jeg ikke er så god til at følge en vejledning har jeg kørt mit eget show og gjort det, som jeg plejer med et hvilket som helst andet produkt. Den mængde der kommer ud ved 2 – 3 pump har aldrig været nok til mit lange og tykke hår og jeg har i øvrigt også altid tørret mit hår, så jeg fortsatte som jeg plejede, uden den helt store succes. Jeg forstod ikke helt hvorfor det ikke ville lykkedes for mig, da produktet virkede til at være et godt produkt, lige indtil jeg fulgte den vejledning, der er givet.

VOILA. Flotte, store og tætte krøller. Et par gange har jeg brugt Kerastase Couture Styling Curl Fever i selskabelige begivenheder og jeg har fået megen respons på mine krøller. Jeg fandt produktet på hjemmesiden HER og jeg tænker ingenlunde, at det er sidste gang jeg har bestilt et produkt fra dén hjemmeside, da der er alt hvad hjertet kan begære og hvad enhver kan få brug for.

Den 19. maj skal jeg til bryllup og tænker bestemt, at jeg skal svinge krøllerne med Kerastase Coture styling curl fever i. ;)

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar