Noget med børn Om livet

Efterdønninger fra vores ferie

7. april 2018

I går ankom vi atter til vores gule hus, der stadig trænger til ‘en kærlig hånd‘, som man siger. Vi har haft 2 overnatninger ude, og tre dage i Jesperhus, som i øvrigt er et fuldstændig fantastisk sted. Dog kom det lidt bag på mig, at den hytte jeg havde lejet var uden et toilet, men det gik dog uden problemer for vores fireårige, vi voksne lidt anderledes. Vi har opdaget, at nattetisseriet er kommet snigende på os, helt uden vi har opdaget det. Sikke noget, du alderdom – det er ikke meningen. ;) Der er mange tilbud i Jesperhus, men helt uden det er overvældende, det er bare et skønt sted. Badelandet har gennemgået en stor renovering det sidste år og er simpelthen så fint, en fryd for øjet og et sjovt og dejligt sted at opholde sig, om du er et år og fuldstændig frygtløs, fire år og en anelse mere tilbageholden eller om du er tredive år, men ejer en opførsel som to på femten år. Temaet på hele Jesperhus er Jungledyret Hugo sammen med sin allerbedste ven Ræven Rita og de to fjollede aber Zig og Zag. Alle vegne vi bevægede os, kom de små jungledyr til syne i forskellige former. Det var så gennemført og vi havde en fest. Det gør noget ved sådan to drengebørn, at kunne bestemme det hele, være i fokus og havde hundredeprocent nærværende forældre – der ikke skulle gå op i vasketøj, aftensmad (andet end sætte det på bordet) og andre kedelige dagligdagsforstyrrelser.

I sådan en ferie bliver jeg altid mindet ekstra meget om, hvad mit liv handler om. Kvalitetestid sammen med min familie. Jeg bruger meget tid sammen med min familie, men der kan være længere tid mellem kvalitetstid. Hvilket jeg egentlig synes er spild af god tid, men jeg er ikke altid er så god til at huske på det i hverdagen, da jeg glemmer værdien og vigtigheden af, at der også er kvalitet i vores samvær. Hverdagen kan indhente os alle og jeg kan ikke være sikker på, at jeg ikke igen bliver indhentet inden længe igen. Men lige nu sidder jeg fyldt op med en bevidsthed, der betyder noget. Det er gode efterdønninger fra sådan en skøn miniferie.

En anden bivirkning er den blomstring jeg ser og mærker allertættest ved hjertekulen, når jeg ser mine drenge sammen efter så tæt samvær. De leger bare så godt sammen, elsker hinanden og griner helt ustyrligt sammen. De gør i dén grad også alt det andet, men under og efter sådan en ferie, kan jeg se et helt andet mønster mellem dem.

Mere af det, tak.

Her er lidt billeder fra vores tur.

Den nemmeste aftensmad i verdens mindste hytte, med de allerbedste mennesker i min verden.

Ritas rævehule.

 

Selv Postmand Pers øre kan bruges. ;)

Vi leger aber i junglen.

Hugo var alle vegne.

Brændstof til de voksne.

Hugo, Zig og Zag svinger sig en tur.

@Jesperhus – vi kommer igen – det var det vildeste.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar