Hverdagens trivialiteter

Det viser sig #19

25. april 2018

 • at jeg fungerer som græsenke disse dage. Og efter ganske få timer begyndte jeg at være mere imponeret over alene forældre, end jeg allerede er i forvejen. Nu, mere end et døgn senere, fatter jeg slet ikke at folk kan det.
 • at Rapanden har talt dage til sin fødselsdag siden februar måned og i begyndelsen synes jeg, at det var et lidt overskruet projekt. Nu kan jeg næsten ikke holde det ud af bare spænding. Så nu er det pludselig sløret, hvem der egentlig er mest spændt på fødselsdagen.
 • at jeg har fået en p-bøde, bare fordi jeg ikke kan kende forskel på et 1 tal og et 0. Dumt.
 • at jeg har bestilt en til at gøre hytten ren i morgen for allerførste gang. Og hold nu op, hvor jeg glæder mig. Bare fordi jeg ikke selv gider gøre rent, kan jeg bestemt godt lide, når det er rent herhjemme. Wup wuuuup.
 • at det her lockout, konflikt eller hvad det nu ender med, meget gerne snart må slutte. Det er ikke til at finde rundt i eller til at holde ud. Det er lidt ligesom med børn, tidsudtræk.
 • at jeg i morges følte mig lidt som en superhelt, fordi jeg inden klokken 7 stod op, lavede kaffe, fik afleveret børn OG mødte ind på arbejde – og så endda med den tid jeg skulle bruge til hver ting. Yes, mand!
 • at jeg har lavet en klassisk “Johanne”, nemlig at jeg i dagevis har vidst at jeg skal handle til Rapandens fødselsdag i dag, men ikke har fået lavet en indkøbsliste. Please, fortæl mig at jeg ikke er den eneste der ikke får lavet en liste og fra begyndelsen indregner en indkøbstur til alt det glemte?
 • at vi i søndags var på Ollerup Højskole for at besøge min lillebror og det sted han bruger al sin tid i øjeblikket. Dét er altså et ret sejt sted han har valgt der. Det synes mine to drengebørn i særdeleshed også at springhallen var. Billedet ovenover er fra i søndags.
 • at p-tærter, selvom det hverken er jul eller andet, er stærkt undervurderet. De er altså guf for enhver smagsløg, der er at opdrive i min mund.
 • at nu når jeg har ryddet op, inden der skal gøres rent i morgen, bliver jeg en anelse flov over vores hjemmelavede svinesti. Lad mig sige det sådan, det er ikke overdrevet at der bliver gjort rent i morgen.
 • at min Rapand selv gik hen til en medarbejder i dag og bestilte den kagemand, de gæster han selv har udvalgt skal mæske sig i på lørdag. Så bliver jeg altså ret stolt. Ikke mindst da han ikke kunne få alle sine ønsker til kagen opfyldt, fandt han selv frem til andre løsninger. Hvilket er et kæmpe skridt for min kære lille tænksomme Rapand, der har det allerbedst i sine kasser.
 • at selvom det er dejligt at have lidt alenetid i løbet af aftenen, ser jeg nu allermest frem til, at mine kære mand indfinder sig på den adresse, vi heldigvis deler og sammen har købt for to år og tretten dage siden.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar