Hverdagens trivialiteter Noget med børn Om livet Parforhold

Sneboldkamp, snemand og sneengler

5. marts 2018

Vejrguderne har brugt de sidste dage på, at fylde sne på vores smukke danske landskab. Jeg synes, at det er skønt og giver optimal anledning til hygge og dejlighed indendøre, samtidig med at det giver mulighed for ekstra sjove lege udenfor. Vi alle kan mene meget om vores danske vejr, men sne er specielt, da vi trods alt har flere dage med tørvejr end snevejr. Af lige præcis denne årsag føler jeg år efter år stor trang til at lege i sneen, når den endelig indfinder sig i det ganske land. Efter jeg har fået to kærlighedsklumper samt en voksen legekammerat at dele bopælsadresse med, gør det ikke trangen mindre. Derfor var jeg heller ikke sent til, at sige ja, da en voksen og en Rapand spurgte, om vi skulle tage en sneboldkamp i haven. Helt forunderligt, var det lyst senere end det plejer, hvortil jeg fik fornemmelsen af, at vejrguderne endnu engang var med os, for at give mulighed for at være sammen som en familie, uden sygdom eller andet, som ellers har hærget menneskerne i mit hjem i alt for lang tid. Almindelighed, dagligdag, børn, voksne, samvær og nærvær er jeg blevet mindet om, hvor meget jeg holder af.

Som Tyrken sagde midt i al sneen og Frøhopperens højlydte piratgrin, der fyldte luften, at det lige præcis er på grund af sådan en vidunderlig stund, at vi har en have. Wauw, jeg er på røven over mine sjove små mennesker, og hvilken effekt sne har – ved både børn og voksne. Dagens lykkestund.

Den ryger pibe, vi går nemlig ikke ret meget op i politisk korrekthed – og savner tiden hvor Lucky Luke røg cigaretter, fremfor græsstrå. ;)

Kan vi leje en pædagog? Stakkels barn, han måtte jo lære hvad en vasker er og en fair sneboldkamp. ;)

Smilet er dog ikke til at tage fejl af – drengen klukgrinede fra vi trådte i vinterstøvlerne og indtil der blev sagt, at vi nu skulle indenfor.

Rapanden har altså ikke tisset i sneen – til gengæld fik flyverdragten en slags vask. ;)

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar