Hverdagens trivialiteter

Fødselsdag for pigerne

3. februar 2018

Solen er i kamp med skyerne og selvom jeg havde håbet på en solstråle ind gennem de stribede vinduer, så ændre det ingenlunde på det gode humør, der rumsterer i huset i dag. Dansegulvet er ryddet og huset er tomt – foruden den 90er musik der drøner ud ad højtalerne og alle mine glemte dansemoves. Om få timer kommer der en masse dejlige damer, vi skal spise dejlig vietnamesisk mad og mæske os i lækre drinks, øl, rødvin, chokolade og den instakage, jeg igen har fremtryllet. Behøver jeg fortælle, at jeg glæder mig? Jeg har sendt mine tre drenge ud ad huset og ser dem først i morgen, til stor fornøjelse for alle, undtagen en enkelt fireårig, der føler han bliver snydt for kage og fest, så jeg lavede en mindre kage til ham og alle dem han skal tilbringe det næste døgn sammen med.

Damerne, der kommer i aften forstås, er noget af en blanding og jeg er spændt på det. Flere har aldrig mødt hinanden tidligere, så jeg håber at snakken vil flyde, grinene vil ramme loftet og at det vil blive en mindeværdig aften for alle. Et par af damerne har jeg kendt det meste af mit liv, andre nogle år og nogle stykker kun ganske få måneder, men jeg ser frem til at skåle, tale og grine med hver enkelt. I denne weekend har de 25% på spiritus i Føtex, hvilket jeg opdagede da jeg stod dernede – så kan det kun gå galt og det gjorde det så – altså med indkøbene, så mangler jeg blot de feststemte damer.

Nu vil jeg skænke kolde velkomstdrinks og lave den sidste krølle i både håret og på bordet.

Skål – og god lørdag. :)

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar