Kultur Noget med børn

Fastelavnskostumer til børn og voksne

1. februar 2018

Reklame


Fastelavn er mit navn og boller vil jeg have… Lur mig, om du ikke sang den allerførste sætning? ;)
Tiden for fastelavn nærmer sig, det betyder udklædningstøj, sang, slå katten af tønden og fastelavnsboller, ej at forglemme. Det er en hyggelig tradition og at se alle de forskellige kostumer og ideer samt se hvad den omfangsrige fantasi, kan formes til synes jeg er imponerende. Jeg husker allermest mig selv som enten spøgelse eller prinsesse, men nu har min fantasi heller aldrig været særlig prangende. Både på grund af manglende fantasi og manglende kreative syevner, var jeg heller ikke længe om at sige ja tak, til at tjekke vegaoo.dk ud. Vegaoo er en hjemmeside med så uendeligt mange kostumer til både børn og voksne, at det næsten må være umuligt ikke at kunne finde et kostume, der falder i ens smag.

Dette Lego kostume, som Rapanden allerhelst ville have, er et af de mest gennemførte kostumer jeg længe har set. Kostumet er en velkendt LEGO figur fra Nexo Knights og hedder Clay. Du kan finde kostumet lige HER. Overkroppen er i skum, så den holder den faste form samtidig med den er blød, så bevægelsesfriheden er prioriteret. Handskerne er formest som de genkendelige hænder enhver LEGO figur har. Barnet kan have dem på som handsker, så hænderne ikke kan ses, men det er også muligt for barnet at have fingrene ud gennem handsken, så det kan holde godt ved battet, når det skal slå tønden i stykker og vinde kongekronen. Hvor sejt er det ikke lige? Masken er i hård plast og sidder godt på hovedet, de gule øjne er lavet i stof, det nemt kan kigge igennem.

Jeg derimod, der er et legebarn og klædes ud år efter år qua mit arbejde, ønskede et kostume der er bekvemt og som børnene synes er sjovt og hvis det samtidig indbyder til rolleleg, ville det være fantastisk. Alle facetter synes jeg lige præcis dette fangekostume indeholder. Da jeg modtog det, opdagede jeg endda også at håndjernene og fodlænken hørte med til kostumet, hvilket jeg synes fuldender det. Du kan finde kostumet lige HER.

Tjek Vegaoo ud – du kan finde kostumer til gode priser til både babyerbørn, voksne, par og mange andre kategorier.

Jeg ser frem til et fastelavnsår, der nok bliver lidt sjovere end andre år. ;)

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar