Om livet

Du er ikke egnet som ejer (forældre)…

8. februar 2018

Du er ikke egnet som ejer (forældre) til din(e) skabsfryser (børn).

Tro det eller ej, men vi herhjemme er under ingen omstændigheder egnet som ejere af en skabsfryser. Ja, det kan lyde tåbeligt, banalt og helt uden for mening. Jeg vil faktisk omtale det som en slags imponerende, at være så uduelig til at lukke en låge! Ja, det er jo hvad det er. Altså samtidig med idioti, forstås. To relativt formodede (ja, det skriver vi lige i datid) intelligente mennesker, der både har et arbejde, kørekort, børn, hus og andet formår ikke, sådan ret konstant at holde en fryser tændt samt lågen lukket på én gang. Hvor svært kan det være? Det er mig ubegribeligt, hvordan det kan lykkes. Det er selvfølgelig også hele to ting på én gang.

Du kan læse om sidste gang et lignende scenarie udspillede sig lige HER, dengang fik vi dog en virkelig sjov og hyggelig aften ud af det. Denne gang mistede vi heldigvis ikke noget ved det, andet end værdighed, respekt og ikke mindst selvrespekt.

Jeg melder mig selv. #idiotenderikkekanklareenfryser #spærmiginde

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar