Hverdagens trivialiteter

#onsdagsskrald – en verdenshelt

10. januar 2018

Kender du følelsen? Når man føler sig som en verdensmand, når du har præsteret et eller andet, du troede var over egne evner. Det er muligvis ikke noget særligt for de fleste andre mennesker, alligevel kan ingen tage følelsen fra dig, fordi du føler, at du har præsteret noget du ikke troede var muligt. Sådan har jeg det lige nu. I mandags da jeg åbnede mine øjne, fik jeg tanken, om jeg mon skulle male fliserne i mit gamle og brune køkken, få timer senere havde jeg søgt internettet tyndt, købt ind og var begyndt på mit projekt. Det var ikke langt fra tanke til handling. Jeg gjorde det, knoklede i et par døgn imens jeg også passede mit arbejde. I går til midnat kunne jeg klappe i mine små fede hænder over at være færdig og selv have klaret det hele. Fandeme også selv at fuge. Fuge! Det havde jeg aldrig prøvet før og kun tænkt, at jeg ingenlunde kunne få det til at blive pænt. Men det kunne jeg. Og det er pissepænt, hvis jeg selv skal sige det. Og du behøver ikke lede efter fejl, de er der, men det er mine og det er okay. Jeg har selv lavet det og det betyder langt mere end andet. Det var rart at klappe mig selv så meget på skulderen – nogen skal jo trække det tunge læs. ;)

Se lige. Klap endelig med.

Nogle gange synes jeg, at det kan være besværligt når folk ikke skriver før og efter ved deres billeder efter en forvandling, men lige i dette tilfælde behøver jeg vidst ikke at fortælle, at det sidste billede er fra inden malerpenslen tog sine strøg i foranderlighedens verden. Og måske er det lige præcis dét der også sker hos andre, at de heller ikke mener, at der skal følge en forklaring med og at det er soleklart.


Læs også om dengang jeg blev arrig og tyede til handling for at stoppe med at bruge unødig krudt indvendig og mit liv blev for kort til elendige skruer.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar