Hverdagens trivialiteter Parforhold

Hej 2018

2. januar 2018

Et hej og kys til 2018 skal lyde herfra.

Vores aften begyndte, præcis som jeg husker gennem hele mit liv, som alle mine nytårsaftener er begyndt, nemlig med at lytte til Dronningens nytårstale. Indholdet ramte mig hverken mere eller mindre end den plejer, et par enkelte opfordringer har kørt rundt i mit tankespind i dag og ellers kan jeg var der ikke mange af Dronningens ord, der satte sig fast i mig.

Være ikke bange for at gøre noget andet, noget nyt

Det er måske en brugt sætning, men det gør den nu engang ikke mindre sand. Jeg tror på, at vi først udvikler os i uvante situationer, hvor vi ikke kan bruge rutinerne som mestringsstrategier, når vi gør noget andet end vi plejer. Uden alt i vores verden skal være nyt, tror jeg alligevel på, at livet også vil blive sjovere ved at prøve nye og andre ting, for at give krydderi på tilværelsen.

Vær mere unyttig

Sagde hun. Det høres sjældent fra nogle, måske derfor giver det mening? Vi taler ofte om, at vi har travlt og har for meget på programmet. Jeg selv inklusiv. Måske har vi brug for at være mere unyttige, lave mindre, gøre mindre. Det er en interessant tanke, fremfor denne fortravlede verden vi har bevæget os hen mod.

Jeg vil tage den kloge dames kloge ord til mig og forsøge at efterleve det. Hvad siger du, vil du være med?

I modsætning til andre nytårsaftener sluttede den helt anderledes, end jeg nogensinde har prøvet for. Vi spiste med gode venner, men allerede ved 22 tiden var mine drenge ved at være trætte. Så jeg pakkede dem sammen og kørte hjem, med min halvfulde Tyrk ved min side. Til Rapandens helt store ærgelse, faldt både ham og Frøhopperen i søvn i bilen da klokken kun lige havde passeret 23.

Det betød til gengæld at Tyrken og jeg kunne skåle og hoppe ind i det nye år i tosomheden. Det var hyggeligt, romantisk og helt afslappende. Det var ret perfekt og helt som det skulle være.

Sådan må 2018 gerne fortsætte.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar