Noget med børn

En personlig fotobog

29. januar 2018

Reklame


Jeg har 5782 billeder liggende på min kamerarulle i telefonen, billeder der især afspejler mine pæne drenge, gode minder, sjove motiver og æstetiske billeder – mange billeder. Det er en af Rapandens yndlingsbeskæftigelser at kigge billederne igennem, vise dem, grine af dem og blive mindet om alle de skønne ting vi har lavet sammen. Jeg husker også selv tydeligt nostalgien, glæden og den kærlige varme der spreder sig i kroppen, når tilbageblikkene bliver visualiseret og genfundet. Eller når jeg sad i min mors arm og vi sammen kunne mindes fortiden – mennesker, der ikke er her mere, de store øjeblikke i vores liv og al den kærlighed der er mellem os. Jeg mangler nogle gange at kunne give samme glæde ved at sidde med noget fysisk, som jeg også selv havde som barn ved at sidde med et album i skødet, til mine børn. Derfor søgte jeg lidt rundt på internettet og fandt Saal-digital.dk, der udbyder de fineste fotobøger du selv kan designe, med hundredevis af valg gennem processen. Jeg valgte et simpelt design, da den bog jeg har valgt at lave, er en bog til Frøhopperen fra sit første leveår med de allerførste minder. En bog, der kan følge ham resten af sit liv, skabe glæde og genkalde minder. En bog der i øjeblikket mest giver genkendelighed og har gjort, at han netop i weekenden har sagt sit eget navn for allerførste gang. Han er selv ret begejstret for bogen og trisser rundt med den under sin arm, imens han viser den frem og ihærdigt siger se. Det er simpelthen så sødt.

Jeg er glad for, at vi nu kan sidde med en bog og bladre i den, imens vi genkalder babytiden i minder, uden vi skal kigge på en skærm. Dét gør en forskel for mig og er noget jeg værdsætter. Det er hvad jeg kalder en stjernestund sammen med mit barn – fyldt med nærvær og kærlighed. Jeg synes, at bogen er blevet så fin og vil gerne vise dig den, så her er nogle billeder af bogen.

Helt ærligt – han er da ikke til at stå for, hva? ;)

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar