Hverdagens trivialiteter

Årets første julefrokost

13. januar 2018

Det er gråt udenfor og imens regndråberne sagte rammer forruden, i et tempo vinduesviskerne lige kan følge med til, er humøret inde i bilen mest højt. Foruden ordene hvornår er vi der, er vi der ikke snart, nu kommer vi aldrig frem er der en dejlig stemning. Jeg tror, det er fordi vi alle ser frem til først at indtage dejlige pandekager, som drengenes morfar i skrivende stund er ved at lave til vore sultne maver, for derefter at skulle attendere til årets første julefrokost. Skjorte, slips og kjole er vi hoppet i – dog ikke på én og samme tid forstås. Én ser mest frem til snaps, en anden til pakkeleg, en tredje til en kold øl og den sidste, der i morges sagde morfar for allerførste gang, kan endnu ikke fortælle hvad han ser mest frem til. Men formentlig bare et overflod af mad, han kan mæske sig i dagen lang. Det er imponerende hvilke mængder sådan en lille mand kan indtage.

Sommetider er jeg så uendelig ærgerlig over, at vi bor så langt fra mit Vestjylland, men når det mere naturligt giver anledning til en overnatning, gør det ikke så meget, da det er en anden måde at være sammen på. Det er en intens måde at være sammen på og efterhånden er den yngste i familien også blevet glad for at være andre steder end hjemme i vante omgivelser. Jeg savner bestemt, lige at kunne svinge forbi til en kop kaffe, aftensmad eller en gåtur i skoven sammen med min familie, men det andet her kan altså også noget ganske særligt. Jeg får heller ikke ondt i maven ved tanken om ikke at bo og heller ikke komme til at bo i Vestjylland igen, så jeg er ved at blive voksen og forstå meningen med hvordan livet former sig med formål og mening. Av, det var voksne ord for en pige i tyverne. I tyverne lidt endnu i hvert fald. ;)

Én er tæt på at miste håbet for nogensinde at nå frem, det er en besynderlig form for rationale, men mon ikke virkeligheden kan bekræfte ham i, at der er håb forude. Omend ord som forfærdelig flittig er blevet brugt. Sjovt barn og god underholdning for forældrene.

Ha’ lige en pivlækker lørdag. :) Er der egentlig andre, der skal til julefrokost i dag?

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar