Hverdagens trivialiteter

Materiel lykke

26. december 2017

Glade børn, trætte børn og legende børn, med materiel lykke i sindet.

Vi er stadig hjemme hos mine forældre, hvor vi holder jul hvert år. I Vestjylland ude på landet, hvor idyllen er i top og skoven omkranser matriklen. Uanset hvilket vindue jeg kigger ud af er der skov og træer. Her er dejligt. Ingen er kommet i tøjet endnu, så hygge i nattøj er en realitet. Gulvet er beklædt med en masse nyt legetøj, som skaber rammen for mine drenge med gamle lege, nye lege, gamle historier og nye historier. Mine forældres gamle hund, ligger med tålmod i sit sind på gulvet og kigger bedende efter drengene i håbet om et lille klap.

Gaver er materielle sager og det eneste korrekte er at sige, at det ikke betyder noget, men fordi jeg tror på julekærligheden, så tør jeg være rebelsk og sige, at mine drenge er lykkelige for deres nye legetøj. Det gør dem glade og giver anledning til gode lege. Rapseren fik en Mcqueen lastbil, som han har ønsket sig i et par år. Han har leget med den siden han fik den og viger ikke mere end en meter fra den, han har endda sovet med den. Så ser jeg altså materiel lykke, som ægte lykke lige i denne henseende. Og en lykke, der er meget værd.

For at kompensere for denne materielle lykke vil jeg nu hive min familie med en tur i skoven, hvor plastikmareridtene vil forblive hjemme under husets tag og menneskerne derunder, vil bevæge sig ud og forbrænde en del af det julefedt, der har klistret sig på vore kroppe de sidste dage. Hvor vi kan se nogle mere naturlige farver, kigge hinanden i øjnene og dvæle ved samværet uden andre forstyrrelser end den storm der er ved at ramme landet.

Ha’ lige en lækker 2. juledag, ikk? ;)

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar