Noget med børn

En grøn stue

21. december 2017

Grøn er min yndlingsfarve, men det gør ikke denne stue til min yndlingsstue, selvom den er grøn. Den dyne der i øjeblikket, sammen med feberen, varmer min lille Frøs krop er også med lysegrønne striber, den er heller ikke just min farvorit. Grøn gør mig glad, men ikke i disse omgivelser.

Allerede i går vidste jeg at den var gal. I dag er jeg kun blevet bekræftet i, at min intuition var rigtig og at vi skal følge vores mavefornemmelse. Min lille Frø ligger pt. på Skejby for at få lidt hjælp – det er slet ikke dødalvorligt, blot nødvendigt med lidt ekstra hjælp.

Det er underligt som ens sanser kan blive styrket i en situation som denne. Hvordan lugte, stemninger og alt hvad øjet ser kan få en anden faktor. Hvordan jeg som mor helt ind til knoglerne, kan føle min kærlighed endnu større, selvom jeg følte den ikke kunne blive større i forvejen. Hvordan jeg kan stirre på ham i timevis og ingenlunde blive træt af det. Hvordan jeg bemærker hvert et knirken, hver en smasken og selv den mindste foranderlighed bemærkes, noteres og analyseres. Det er ikke særlig sundt for hverken barn eller mor, men det er det der sker lige nu og heldigvis er vi det helt rette sted. Så selvom denne grøn ikke gør mig glad, så gør den mig tryg og det er nu engang det vigtigste for os alle lige nu.

For lige knap ét år siden lå vi her også – der var det dog en orange stue. Og så er den grønne, trods alt, under bedre omstændigheder – hvis det kan siges.

Grøn er en god farve…

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Vivi Lehmann 22. december 2017 at 7:45

  God bedring til den lille grønne frø og glædelig jul (selvom jeg ved at jul kan bare være jul og gå forbi, når man er ramt af sygdom i familien)
  Sender jeg de bedste tanker.

  • Svar virkeligvoksen 2. januar 2018 at 11:53

   Tusind tak, Vivi. Du har ret i at jul kan være jul, når ens kære er syg – heldigvis blev han bedre og vi kunne nyde julen og julens magi. :) Jeg håber, at du og dine havde en dejlig jul.

  Skriv kommentar