Hverdagens trivialiteter Noget med børn

Dagen før dagen

23. december 2017

Jeg sidder i mine forældres hyggelige køkken, iført min t-shit med ordene ok, but first coffee, så det gør jeg. Drikker en kop kaffe af mit yndlingskrus, inden jeg foretager mig ret meget. Helt korrekt er det kop nummer to. Det er helt mørk udenfor og jeg sidder i køkkenet med min mor overfor mig, som bøvler med noget teknik og alle sine julekalendere, imens jeg i min øresnegl kan høre, at mine drenge leger sammen med deres morfar. De griner allermest, men indimellem kan jeg også høre nej, det er min efterfulgt af en irriterende lillebror der udnytter sit piratgrin i fuld flor. De griner, taler og opfinder historier, lige som det skal være dagen før juleaften.

Kaffen smager ekstra godt, stemningen er bedre end mange andre dage og humøret og forventningens glæde er høj. Efter de sidste hektiske dage, med en masse undersøgelser, historik fortællende seancer, hvide og grønne vægge og en (helveds) masse bekymringer, er det ekstra kærkommen med juleferie, nærvær sammen med familien og gode stunder i sigte. Det trænger vi til. Alt er godt igen, med min lille stærke Frøhopper. Han er igen velmedicineret for sin astmatiske bronkitis og en nytilkommen virus. Han er frisk, løber rundt, hopper og leger. Det er nu engang sådan det er bedst at se sin børn, selvom jeg nogle dage må indrømme, at jeg ser frem til deres sengetid. Men ikke i dag, i dag er alting godt og tiden til nærvær er i højeste prioritet.

Nu har drengene og deres morfar aftalt at de trænger til en pause, hvilket åbenbart betyder at de skal spille på tramporglet, et koncept jeg ikke forbinder med pause og slet ikke for ens ører. Mon ikke en ægte pause snart indfinder sig, inden solen udenfor kæmper sig frem af mørket.

Det er dagen før dagen – og den er lige som den skal være. Når solen titter frem skal vi alle afsted efter juletræet, der traditionstro skal være fire meter højt og for at finde det perfekte juletræ kræver det en masse diskussioner, da vi er nogle få der har en skarp holdning til valget af det perfekte juletræ.

Jeg har tidligere skrevet et indlæg fra dette køkken, det kan du læse HER.

God lørdag til dig. Hvad bruger du dagen før dagen på?

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar