Parforhold

Autostolene er tomme

9. december 2017

Autostolene er tomme og vi er kun to voksne mennesker tilbage i bilen, sådan ser det ud det næste døgns tid. Og jeg elsker det. Jeg har nemlig arrangeret et døgn, vi har helliget til hinanden. Et døgn Tyrken ingen indflydelse har haft på under planlægningen, et døgn han bare skal følge med og nyde, et døgn hvor vi ikke er forældre (i fysisk forstand). Et døgn vi kan være kærester og intet andet.

Jeg har planlagt forskellige lækre behandlinger og noget dejligt mad. Jeg har også planlagt 36 spørgsmål, vi kan stille hinanden – ikke fordi vi ikke har noget at tale om, mere fordi jeg ikke mener, vi skal tale (alt) for meget om vores elskede børn, som det meste af vores liv jo handler om. Og så har jeg både champagne, teenagedrik og øl med, så vi har lidt at hygge os med. Alle mennesker og især mennesker med børn, bør gøre sig denne umage og pleje sit forhold og hinanden som mennesker.

Klokken 10 vinkede vi farvel til vores yngste arving og tog afsted mod første destination. Til forkælelse, som jeg vil berette mere om i et andet indlæg. Efter en dejlig frokost i Holstebro drog vi videre mod den endelige destination, Borbjerg Mølle kro, hvor jeg i skrivende stund ligger i sengen og skriver nærværende indlæg. På et vildt hyggeligt og ikke mindst historiefortællende værelse. Jeg fornemmer allerede champagnens bobler citrende rundt i alle blodbaner.

Vi er kun kommet til spørgsmål 4 og har allerede vendt verdenssituationen et par gange og blot været i BR én gang – så vi har (næsten) ikke talt om vores børn. Summa summarum er, at det jo går godt her, ude fra sidste kartoffelrække, på måske nok verdens hyggeligeste kro, hvor spørgsmål 5 trænger sig på.

God lørdag. :)

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar VenterPaaVinBlog 13. december 2017 at 20:40

  Det lyder pragtfuldt – kærestetur er det bedste.

  – A

  • Svar virkeligvoksen 19. december 2017 at 19:30

   Det har du helt ret i. Det er dejligt. :)

  Skriv kommentar