Om livet

10 ting du måske ikke vidste om mig

1. december 2017

Helt bloggeragtigt har jeg nu skrevet et indlæg med ti oplysninger, du muligvis ikke vidste om mig.

Enjoy!

  • er jeg typen der åbenbart har besluttet, at jeg ikke vil bruge penge på pænt sengetøj, selvom jeg i smug drømmer om noget lyst og lækkert. Derfor har vi alle forskelligt sengetøj herhjemme og jeg har pt. noget blåt med Smølferne og jeg vender kun den ene side opad, da jeg snyder mig selv til primært at kigge på den side, der er er mindst grim.
  • kan jeg kun stå til venstre for håndvasken når jeg børster mine tænder, spytter ud og skyller. Som i at jeg banker både pande og tænder mod armaturet, hvis jeg forsøger mig anderledes. Jeg fatter ikke helt sværhedsgraden.
  • lærte jeg først at drikke kaffe, da jeg stod med en underskrevet ansættelseskontrakt og var 26 år gammel. Til gengæld har jeg indhentet flere års forbrug siden da.
  • har jeg en imponerende egenskab inden for øldrikning. Jeg kan bunde og bælle flere øl, end du kan forestille dig. Og jeg er i øvrigt altid klar på en konkurrence, som jeg regelmæssigt vinder. Try me. Og ja, jeg er lige så stolt, som da jeg var 16.
  • har jeg altid vidst, at jeg skulle være pædagog, når jeg blev voksen. Inden jeg kendte ordet, omtalte jeg det som at passe børn. Heldigvis ved jeg i dag at det er noget andet og jeg fulgte vejen fuldstændig målrettet og var kun 24 år gammel, da jeg var færdiguddannet.
  • bliver jeg sjældent sur. Til gengæld bliver jeg alt for hurtigt irriteret. Nogle gange ville det være langt mere rationelt og effektivt bare at blive sur og få det ud. Og ja, jeg arbejder på min irrationelle irritation. ;)
  • apropos irriterende, tog jeg lige mig selv i, at blive irriteret på et par stykker fordi de ikke kendte rækkefølgen på de fire Pyrus julekalender der findes. Jeg opprioriterer arbejdsgangen i ikke at blive irriteret.
  • har jeg år efter år de største ambitioner om at have en Nisse på speed boende, have et hav af forskellig hjemmeligt julebag i skabene og i mindst lige så mange år bliver det den skrabede udgave af julenstraditioner. Hvert år tænker jeg , at næste år er året hvor det sker. Så næste år!
  • kunne jeg ikke så meget som at koge en kartoffel, en pose ris eller stege en frikadelle og jeg havde end ikke prøvet at varme en frysepizza da jeg flyttede hjemmefra. Kort sagt, jeg levede i det interessante køkken i flere år. Dog vil jeg sige, at jeg er kommet rimeligt efter det.
  • troede jeg indtil jeg var 18 år, at det hedder en miadukt og ikke en viadukt. Ordkløver, du ved. ;)

Var der noget du ikke vidste? Og noget der måske kom bag på dig? :)

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar