Velvære

Tør hud, kvalitet og naturlige produkter

8. november 2017

Reklame


Indtil jeg blev femogtyve år og var gravid med min førstefødte, kunne jeg endnu tælle antallet af bumser jeg havde haft på én hånd og uren hud havde jeg aldrig haft. Da jeg så blev gravid skete der noget og siden da har jeg bøvlet med uren hud. Da jeg forvildede mig ud i endnu en graviditet, hjalp det ikke ligefrem på min hud. Mildt sagt. Jeg har forsøgt mig med forskellige produkter med mere eller mindre held. Jeg har en tør hud, især i mit ansigt og mine hænder – det kommer særligt til udtryk i denne tid, hvor vejret bliver koldere og mere fugtigt. Med det arsenal af forskellige cremer jeg har forsøgt mig med gennem tiden, var det ikke lykkes mig, at finde et produkt der kunne løse den tørhed jeg har i min hud.

Med en snert af desperation i min søgen efter et produkt der kunne hjælpe mig, et produkt der ikke er fyldt med unaturlige ingredienser og et produkt, der kan hamle op med de krav jeg har og som jeg vil smøre rundt i mit ansigt, faldt jeg over virksomheden Bauer Skincare. Denne virksomhed har en hudplejeserie som både er økologisk og naturlig og som ikke går på kompromis med kvaliteten.


Jeg modtog tre produkter, blandt andet en Coffee scrub. Da jeg åbnede denne bøtte udspillede der sig en symfoni med skøn duft af kaffe og kakao. Denne scrub bruges til nænsomt at fjerne de døde hudceller og snavs fra huden. Imens jeg smurte scrubben rundt i mit ansigt, kunne jeg tydeligt mærke effekten – det gjorde ikke ondt, men det var heller ikke en behagelig følelse. De fine korn rensede dybt i min hud og fik urenhederne væk. Jeg lod scrubben sidde i cirka 5 – 7 minutter, for at få fordel af mandelolien, inden jeg skyllede mit ansigt under bruseren. I det sekund det varme vand ramte mit ansigt, udfoldede sig en magi i form af små eksplosioner på huden. Det er den pureste følelse af lækkerhed, blødhed og ikke mindst renhed. Jeg har ikke oplevet en hud så blød, siden mit yngste barn netop var blevet født, med den reneste barnenumse.

Sådan ser jeg altså ud, med ansigtet fyldt med den allerbedste scrub jeg til dato har prøvet. Efterfølgende føltes min hud så blød, fuldstændig ren og jeg har ikke haft behov for at smøre mit ansigt ind i en creme efterfølgende. Det er ægte velvære og forkælelse.


Et par gange har jeg nydt den selvforkælelse det er at sidde med den lermaske, jeg også fik tilsendt. En lermaske hvor jeg blot skal skal tilsætte et par teskefulde vand, som der nøje står beskrevet i de medfølgende papir, hvor både anvendelse og ingrediensliste er opstillet. Det tager under et minut førend masken er klar til anvendelse og den er nem at smøre ud. Jeg havde masken på, imens jeg så et afsnit af min yndlingsserie og det føltes ærligt talt ret lækkert og min velvære steg stødt. Samtidig har den en foryngende effekt og eftersom jeg fylder rund om ganske kort tid, føles det rart at udsætte de kommende rynker.

       

                                                                                                          Før og efter.
Jeg havde masken til at sidde lidt længere tid end planlagt og jeg skulle nok have fulgt instruktionerne og fyldt mere vand i blandingen. Alligevel var effekten rigtig god. Jeg fik en dejlig glød i huden, min hud var blød og føltes ren.


Til daglig og for at afrunde ovenstående behandling med lermasken, har jeg brugt Bauers Body Butter, der er en lækker fedtcreme. Den er baseret på bivoks og indeholder ingen vand, som er genial til min tørre hud. Cremen er så drøj i brug, at det kun er nødvendigt med en lille smule af gangen. Jeg er imponeret over denne Body butter, den indeholder udelukkende naturlige ingredienser og derfor smurte jeg også min babys numse i cremen, da den var blevet rød. Det havde en hurtig effekt og jeg kunne se en forskel bare mellem ét bleskift. Af samme årsag vil heller ikke holde mig tilbage med at smøre min baby en anden gang og ej heller min fireårige. Cremen har en skøn duft og giver optimal fugt og pleje til huden. Jeg har benyttet den dagligt i nogle uger og ser urenhederne forsvinde samtidig med at min hud holder sig tilpas fugtig gennem dagen.

Denne mængde creme har jeg brugt dagligt i et par uger og jeg har brugt knap halvdelen af denne bøtte. Det gør også prisen helt fair og et produkt jeg klart vil anbefale til dagligt brug. Jeg har i hvert fald fundet mig et nyt yndlingsprodukt.


Det er disse tre produkter jeg har benyttet den seneste tid. Jeg linker til produkterne herunder med den allervarmeste anbefaling.

Body butter.

Lermaske med kakao.

Coffee scrub.

Ellers kan du tjekke deres hjemmeside ud, de har flere produkter end dem jeg har nævnt. Det har fat i noget særligt, nemlig at gå tilbage til de gamle traditioner, det naturlige og økologiske.

www.bauerskincare.dk

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar