Hverdagens trivialiteter

Tirsdagstanker

7. november 2017

I dag er for mig en tirsdag, der allermest føles som en mandag. Ikke fordi der er noget i vejen med mandage, det er der ikke, min dag har bare føltes lidt forkert. Min Rapand har været syg siden i lørdags og de foregående dage har det været med tårnhøj feber, ondt i panden og utilpashed. Det er ikke mange gange jeg har oplevet ham sådan – helt stille, pylret og så uendelig træt at han har sovet i væsentlig flere timer end normalt. Andre dage kan min pædagogiske rækkevidde slippe op, blive brugt og jeg kan være ved at rive håret af mig selv. Sådan har det ikke været de sidste dage. Han har ikke sagt en lyd, andet end svaret pænt og høfligt ja tak eller nej tak. I hverdagens trummerum kan jeg i mit stille sind ønske mig til sådan en adfærd, men helt ærligt, det er sgu også lidt trivielt og lidt for nemt. Okay, det sidste bider mig nok hårdt et vist sted en anden dag, men du er nok med på, hvad jeg mener. Han er heldigvis i bedring og på vej til sit frække jeg igen.

Den seneste tid har jeg ikke skrevet så mange indlæg, der er ikke rigtig forbindelse mellem min hjerne og mine hænder, deraf skrev jeg også indlægget, du kan læse HER. Jeg har manglet lidt gejst, inspiration og lyst. Jeg kan ikke hitte ud af, om jeg har oplevet for lidt eller for meget, om jeg har set for meget Netflix, spist for meget chokolade eller noget helt andet. Én ting ved jeg dog, ordene er få, tankerne kan gå og nu kan jeg ikke mere nå.

Og nu skal jeg stoppe – 327 ord blev det til om en tirsdag forklædt som en mandag. Rim klæder mig ikke og mit vækkeur ringer klokken 05:00.

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar