Hverdagens trivialiteter

Jeg har brug for din hjælp

1. november 2017

Dagene går, tiden går og klokken slår. Nu har bloggen kørt stødt fremad gennem knap halvanden års tid og det går godt. Jeg er glad for, at jeg har et rum, hvor jeg kan kaste alt mit tankeskrald, samle mig selv op og nogle gange give en følelse til dig. Det gør noget ved mig og jeg er vild med det.

Den ovenstående GIF er måske en overdrivelse, men om ikke andet så afslører overskriften at jeg har brug for din hjælp. Det er ikke fordi jeg er sluppet op for emner at dele her på bloggen. Alligevel vil jeg gerne spørge dig til råds efter emner, typer af indlæg eller andet du har interesse i. I Denne narcissistiske blogverden tænker jeg, at det er ret fint at kigge udad, hvad det i grunden er mine læsere også ønsker at læse. Jeg skriver naturligvis fordi jeg kan lide det, men jeg kan også lide, hvis du kan lide hvad du læser. ;)

Så derfor vil jeg spørge dig, har du nogle spørgsmål til mig? Hvad ønsker du at læse? Læse mere af? Eller læse mindre af?

Jeg håber inderligt, at du vil hjælpe mig. Hver en lille eller stor ting kan bruges, så byd meget gerne ind.
Du kan skrive enten herunder indlægget, på Facebook, Instagram eller på min mail virkeligvoksen@gmail.com

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar