Hverdagens trivialiteter

Højt humør!

18. november 2017

Humøret er højt, sangstemmerne pudses af og de gode snakker former sig som ringe i vandet. Mit gnavne humør, der har fyldt for meget den seneste uges tid er på retur og mit gode humør vinder indpas i mit sind igen. Det er dejligt. Jeg brugte en dag i køkkenet i går og fik lavet lækker mad til mine yndlingsmennesker, imens vi pjattede, talte og værnede om den gode tid som også weekenderne er.

Jeg begyndte dagen med en god løbetur, med en ny personlig rekord, ikke at det er særligt sammenlignet med andre, men ikke desto mindre noget særligt for mig. For derefter at sende Tyrken afsted til København, hvor han skal til vinmesse på D’angleterre (hvor jeg i øvrigt ville dø lidt for, hvis de ville lukke mig derind). Til gengæld er jeg taget på tur sammen med mine drengebørn, til mit elskede Vestjylland på familiebesøg, fødselsdag og masser af godt selskab.

Jeg glæder mig. Både til weekendens planer og over livet og alle dets goder. Taknemmelighed er en størrelse jeg forsøger at holde fast i, nogle gange desperat og andre gange fylder det min krop helt naturligt. Sidstnævnte er selvfølgelig den bedste følelse, men den anden er så vigtig i de tider, det ikke indfinder sig naturligt. Min Bedstefar fortalte mig da jeg var omtrent de tyve år, stod med mine eksamenspapir og var nyuddannet, at med ydmyghed og taknemmelighed i sindet, vil få mig langt i livet. Det tror jeg på og disse to følelser giver mig en indre ro og en respekt for livet, som er vigtig for mig. Det giver samtidig nitro til mit drive.

Hvad er du taknemmelig for i dit liv?

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar