Hverdagens trivialiteter

Det viser sig #16

26. november 2017

 • at min firårige i månedsvis har øvet sig i at fløjte og nu lykkes det hver gang, hvilket han finder enhver lejlighed til, at berette om til alle han møder på sin vej.
 • at vi i går flyttede rundt i flere rum og på en eller anden måde et det mere hyggeligt og huset har fået en anden stemning. Altså bedre, forstås.
 • at jeg drømmer om en hvid jul. Sådan en ægte hvid jul. En meter sne kan gøre det, hvor sneen ligger som en dyne hen over træerne, snemændene forbliver i dagevis, sneboldkampe er sjove og lette at få lavet. Hvor landskabet er dækket af sne hele den 24. december. Så kære vejrgud, hvis du læser med, er her mit ønske.
 • at vi denne weekend bare har været hjemme og ikke lavet andet end hvad vi har haft lyst til. Det har været så dejligt og tiltrængt. På ovenstående billede kan du se essensen i påklædningen.
 • at grundet weekendens manglende strabadser, har jeg fået set julefilm og jeg elsker det. Det emmer den helt særlige julehygge, der forhåbentlig snart indtræder på gader og stræder og i de fleste hjem.
 • at på trods af der kun er fem dage inden kalenderen viser 1. december, mangler husstandens Nisse endnu at købe 47 gaver – det er kun Rapandens første gave, der et sørget for. Langsomme, Nisse.
 • at jeg ret meget ønsker mig en af de grimme juletrøjer, der er blevet så populære de sidste år. De er så grimme på den allerfedeste måde. #modedyr
 • at min halvandetårige ynder at putte alt sit brugte service i opvaskemaskinen. Ja ja, det tegner lovende. Endnu.
 • at min halvandetårige faktisk helt præcis er halvandet år i dag. Halvandet år siden han blev skudt ud ad babykanonen midt på køkkengulvet.
 • at min Rapand glæder sig så meget til den 1. december, at han har været nødsaget til visuelt at tælle ned. Flere gange i timen forsøger han, at overbevise mig om, at hvis han bare sætter flere krydser bliver det den 1. hurtigere. Jeg har lyst til, at han har ret.
 • at dette indlæg har handlet ualmindelig meget om jul. Jeg kan ikke garentere, at det ikke sker igen. Jeg er tosset med julen – hvis altså du skulle være i tvivl.

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar