Om livet

Dét menneske

22. november 2017

Der findes søde mennesker og så findes der sådan helt igennem søde mennesker. Den type menneske der gør handlinger, der tænker på andre og er uselviske. Mennesker, der yder en omsorg uden beregning, uden forventning til gengæld. Mennesker der gør noget ekstra, ser gennem lagene vi mennesker har det med at gemme os bag og det menneske, der tør bevæge sig ud i en snak om det der kan være svært, der kan gøre ondt. En der får skabt et rum, hvor vi kan tale om det, andre måske ikke tør. Der tør spørge og sige det, vi ikke har lyst til at høre, men har brug for at høre, så vi får valget om at udvikle os.

Under udvikling og i en samtale, som vi tør bevæge os ud i, bliver vi pludselig sårbare, fordi vi tør stå frem, som den vi er – både på godt og på ondt.
At vi tør vise vores strålende sider, men også alle vores uperfektheder. Fordi det er et menneskeligt vilkår ikke at være perfekt, men samtidig være unik. Noget særligt. Det er kun dig, der kan være dig. Helt ægte og autentisk som dig. Og så blive elsket fordi og ikke på trods.

I min optik er det i al sandhed lige præcis sådan et menneske, jeg ikke kan undvære i mit liv, et menneske jeg har behov for at have tæt på mig og et menneske, jeg også gerne selv vil være i nogle særlige relationer. Jeg tror ikke på, vi kan gøre det værre ved at tage den svære samtale. Vi skaber ikke problemet – det er allerede tilstede. Vi kan dog være med til at gøre det værre, hvis ikke vi handler på vores bekymring og mistanke.

Venskaber bygger i bund og grund lige så meget på glæden ved hinandens forskelligheder som ligheder. Ofte, knytter vi venskaber, som vi kan lære meget af – så lad være med at fare i flæsket på vores menneske, bare fordi vedkommende gør tingene lidt anderledes, end vi selv ville have gjort. At være gode og særlige for hinanden og knytte et livslangt venskab – koster tid, tålmodighed og engagement.

Til gengæld, er det det hele værd! Tag gerne det menneske, du ikke vil undvære og der skal vide, at vedkommende har gjort en forskel for dig.

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar