Om livet Parforhold

Ægte samtale

25. november 2017

Overskriften er inspireret af min ældstes yndlingsord, nemlig ægte. Han spekulerer meget over hvad der er ægte, sandhed eller falsk. Det giver anledning til mange snakke og også en udvidelse i min egen bevidsthed. Det er ikke nogen hemmelighed at vi har ret meget på programmet for tiden, det er nogle fede ting, som vi selv har valgt og nogle gange har vi noget af et puslespil, der skal gå op – præcis som mange andre familier. I vores familie betyder det, at vi voksne skal være ekstra bevidste om, hvordan vi får kærestetiden til at harmonere og ikke konstant nedprioriterer limen i vores familie. Helt uden så megen omtanke skete der det i går, efter jeg havde været afsted sammen med drengene i tolv timer, at Tyrken og jeg faldt i snak over en, to, tre, fire, fem øl, en konfirmanddrik og et, to glas rødvin og vi talte sammen. Sådan ægte tale, ægte samtale, ægte lytten, ægte tid og vi kiggede hinanden dybt i øjnene og jeg blev gentagende gange mindet om, hvorfor limen er så vigtig og hvorfor vores lim er lavet af kvalitet. Nu ikke at forstå, at jeg har været i tvivl, jeg fik bare en vidunderlig og meget kærlig bevidsthed, der betyder noget.

Det betød mange timers sludren – på den fedeste og kærligste måde fik vi diskuteret, så taget lettede, vi fik ordkløvet, som vi gør bedst, åbnede op for hvad vi hver især tænker på, som ikke kan tages under et high five i gangen, som har været sådan vi har set hinanden den sidste uge. Talt om løst og fast, det vigtige og alt det andet. Hold kæft man, det betyder meget.

Det betød også, at mine grønne øjne først åbnede sig efter klokken havde passeret ni, drengene var affodret og havde gang i gode lege. Nu er min Tyrk sendt under dynen for at sove en times tid, inden vi skal ud og forbrænde gårsdagens alkohol.

Hvornår har du sidst haft en ægte samtale?

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar