Hverdagens trivialiteter

Tour de chambre tema

1. oktober 2017

Ét barn, ud af to, sover, jeg tror, at det andet barn næsten er ved at overgive sig. Jeg krydser fingre. Jeg har netop ramt sofaen, som har råbt og skreget efter mig hele dagen, den har haft brug for mig og jeg har i den grad haft brug for den. Jeg kom slentrende, lidt for fuld, hen over dørtærsklen da klokken var lidt over seks i morges. Selvom jeg burde være gået hjem mindst et par timer forinden, var jeg boblende glad. Jeg har grinet fra klokken 16:45 til klokken seks i morges. Grinet, fjollet, fortalt, lyttet, pjattet og drukket alt for meget og alt for meget forskelligt. Mon jeg nogensinde lære at lade være med det? Jeg burde have erfaringer nok til, at lade være i hvert tilfælde.

Nå. Skidt med det. Jeg havde en god aften og det er det vigtigste.

Jeg var nemlig endt i et ret forrygende selskab, et selskab med fem andre dejlige smil-damer. Vores mænd skulle til generalforsamling i deres fodboldklub, så vi damer ville også hygge os sammen. Jeg havde set nogle af dem forinden og en enkelt, havde jeg ikke set tidligere. Eller det passer så faktisk ikke, da det gik op for os, at vi er opvokset mindre end én kilometer fra hinanden. Så viser verden sig fra sin uendelig lille side.

Vores aften gik ud på, at holde Tour de Chambre. Det var ret genialt. Vi blev mødt af en masse fantastisk mad, usandsynlig meget lækkert drikkelse og et helt igennem vidunderligt selskab. Temaet hos mig, var Kulturelt kaos, som sagt kendte jeg ikke damerne særlig godt på forhånd, så jeg tænkte, at det samtidig med var sjovt, var det også en måde at åbne op for samtalen om vores eget lille kulturelle kaos, som der uden tøven er i vores lille hjem. Derfor kørte jeg i Bazar Vest og købte oliven tapenade og haydari, som vi kunne smøre på vores brød eller dyppe guleroden i, det smagte skønt. Dertil skulle vi naturligvis have nogle af min svigerfars helt igennem skønne tyrkiske rødvine og den tyrkiske øl Efes. Det var et hit. Det var et ganske nemt tema at udføre og alle smagsløgene blev velstimuleret. Jeg havde været ved bageren og købe glutenfrit brød, da én af damerne er glutenallergiker.

Det var et overdådigt bord, hvor alle ingredienserne kostede under 300,- så det er til at betale sig fra.

Jeg kan desværre ikke prale af, at det er mig der har lavet sushi, men se lige hvor lækkert det ser ud. Det havde en af de andre damer lavet. Det smagte himmelsk og er ret sejt, at hun lige selv biksede det sammen i går eftermiddags. Det er en virkelig god idé, at have Tour de chambre, så bidrager alle med lidt, alle kommer ud at gå nogle småture i løbet af en aftenen og så er det morsomt og giver en god anledning til at få nogle andre snakke igang.

Et uklart billede, men det viser med al sin tydelighed hvordan jeg også så ud af mine øjne på daværende tidspunkt.

Humøret var højt, nu har barn nummer to overgivet sig til søvnen og det samme skal jeg snart.

Ha’ lige en skøn søndag aften. Og så godnat.

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar