Hverdagens trivialiteter

Min efterårsferie i billeder

23. oktober 2017

Jeg holdt ikke efterårsferie før onsdag klokken 12, da jeg fik fri, alligevel ramte der en eller anden form for feriestemning i det lille hjem. Måske fordi min ældste havde ferie og overnattede hos flere af sine bedsteforældre, måske fordi mange andre har ferie og det smitter af, måske fordi ugens arbejdsdage var færre end så mange andre arbejdsuger, måske noget andet, men den var der.

Mandag modtog jeg blandt andre dette billede, hvor min Rapand var ude og flyve en tur sammen med sin Bedstefar. Det gjorde stort indtryk på ham og han har fortalt det til mange mennesker på sin vej sidenhen.

Tirsdag kunne vi fejre, at Tyrken har fået et nyt arbejde, som vil betyde alverden for ham, men også for drengene og mig.

Onsdag måtte vi desværre sige på gensyn til Frøhopperens pædagog, der så lykkeligt bærer på en lille pige, som hun skal hjem og passe på. Hun rummede min lille dreng, da han havde det rigtig svært i forbindelse med sin begyndelse i vuggestuen. Hun mere end rummede ham, hun gav ham plads, hun skabte en tryghed, der har betydet alverden for ham.

Onsdag klokken 12, kunne jeg igen fejre. Fejre at ferien for alvor begyndte og stemningen slog igennem i hele min krop.

Onsdag aften blev vi alle fire genforenet hos mine forældre og jeg kunne igen styre mit savn til min Rapand, som jeg for allerførste gang havde undværet i tre dage. Enheden samlet.

Onsdag aften faldt min Tyrk og jeg i nogle øller og Snøfler og chips og fik talt, fjollet og grinet. Dét var meget værd!

Torsdag morgen gik jeg en tur sammen med mine drenge, Tyrken og mine forældre. Vi gik en tur i det område jeg er opvokset i, hvor jeg fik taget dette helt igennem vidunderlige billede af to af mine yndlingsmennesker. Se dem lige, hva?

Endnu et skud af Vestjylland. Det er så smukt.

Min Frø på gåturen.

Torsdag nød jeg min moders mad sammen med selskabet af mine bedsteforældre, mine forældre, min lillebror og min egen lille enhed, sammen min vin og G&T – det var ret meget lykken.

Min Frø fra vores tur i Djurs sommerland, som mest af alt virkede som et efterårsland.

Begyndelsen af mit søndagsprojekt, som bestod af hjemmelavet sushi.

En overdådig middag, sammen med min Tyrk. Jeg elsker min børn og samtidig med det, så elsker jeg, når Tyrken og jeg prioriterer hinanden og taler sådan ægte sammen. Uforstyrret, nærværende og hvad der ellers skal til for en skøn dialog sammen med sin elskede.

Skøn uge.

Hvad lavede du, i din uge? Ferie, eller ej.

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar