Om livet

Fucking tak

29. oktober 2017

100% det er ret meget. 100%, så kan det ikke gøres bedre. 100% er, hvad min indsamling opnåede og det er jeg ærlig talt pissestolt af. Da jeg for tre år siden, sad ved bordet sammen med mine forældre og min lillebror imens ordene “vi har fundet en plet, som vi formoder er kræft” ramte mine øregange, væltede min verden. Tanken om at min lille dreng der kun lige havde passeret sit første år, måske ikke skulle lære sin Morfar at kende, kunne jeg ikke holde ud. Én af de følelser der fyldte i min krop var den enorme magtesløshed, jeg vidste ikke hvor jeg skulle placere den eller hvad jeg skulle gøre. Heldigvis viste det sig, at han ikke havde kræft, men en slem lungebetændelse. Selvom det ikke var kræft har den situation min familie og jeg befandt os i, ændret noget inde i mig. Blandt andet har jeg brug for at gøre noget, jeg har brug for at vide, at jeg har gjort alt hvad jeg kan, hvis jeg igen kommer til at stå i en lignende situation.

Uden dig kunne jeg ikke have gjort mit tiltag! Jeg er skidestolt og taknemmelig for muligheden, alt imens tårene presser sig på. I år er der blevet samlet et svimlende beløb på 147.113.040,- ind. Det er eddermame stort!

Kræftens Bekæmpelse har allerede udvalgt de projekter, der i år kan modtage nogle af donationerne. Pengene skal blandt andet gå til en røgfri fremtid. Med to forældre der ryger, er det også helt egoistisk meget værd. Og Børnecancerfonden altså! Børn må og skal ikke bøvle med sådan en forfærdelig sygdom.

#knækcancer

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar