Om livet

En hel masse følelser og ingen følelser

13. oktober 2017

Det er fredag den 13. og den der fridag, jeg har taget i dag, ikk? Den fik jeg mere brug for end jeg troede. Nogle gange kan en fridag gøre, at ens tanker stikker et spadestik dybere. På godt og på ondt. Jeg føler mig mør, kørt over, brugt og slidt. Jeg føler mig fyldt og jeg føler mig tom. Jeg har en hel masse følelser og jeg føler ingenting. Mine tanker vrimler og mine tanker står stille. Jeg har lyst til, at kollapse på min sofa og koble min hjerne, mine tanker og alle mine følelser fra. Jeg har lyst til, at få ordnet alle de gøremål jeg havde planlagt. Jeg har lyst til, at hente mine børn igen og kramme dem helt tæt ind til mig hele dagen. Jeg har lyst til alt muligt og ingen verdens ting. Èn ting er sikkert, uden modsætningsforhold, jeg er et rod og et kaos i dag.

En følelse jeg, trods alt, kan mærke, er varmen fra den kop kaffe jeg lavede, inden jeg satte mig med computeren i mit skød, efterhånden er trængt ud i hver en celle i min krop og har varmet mig op igen efter en lang cykeltur fra morgenstunden. Som i øvrigt foregik i et ret vidunderligt og ikke mindst smukt landskab, som jeg heldigvis har glæden af at være bosat i. Cykelturen hjalp på det latente kaos der sad i mit hoved, nu har kaosset udfoldet sig med en fremdrift lig en rumraket. Jeg vil forsøge mig som astronaut, få rumraketten tilbage og få styr på mit rod. Og nu skal jeg virkelig stoppe med at skrive billedligt. Det er weekend og jeg må kramme min store dreng, fordi han er sød og fordi jeg på søndag skal sige vi ses om tre dage, for allerførste gang. Jeg har en ekstatisk dreng og han har en grådlabil mor.

Måske giver mine ord mening, måske gjorde de ikke. Jeg ved ikke om de giver mening for mig, men de har tømt mit hoved, som et blogindlæg altid har en særlig evne til. Uanset mening, så vil jeg ønske dig en pissegod weekend.

En anden følelse er, glæden ved en kop kaffe, serveret i et smukt krus, en flot grøn plante, som jeg ikke kender navnet på og sidst, men bestemt ikke mindst mit helt vidunderlige bord, som jeg fortsat er pjattet med, både på grund af udseendet, men også hvordan jeg fik fingre i det.

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar