Hverdagens trivialiteter

Ordene kommer – en anden dag

13. september 2017

Ordene er et overflod, som ingenlunde kan munde ud i en historie. Ordene flyver rundt et eller andet udefinerbart sted mellem mine øre og mellem min pande og nakke. De kan ikke finde vej til hverken mund eller fingre, de flyver og lever deres helt eget ustrukturerede liv, som jeg ikke helt kan følge med til. Jeg kan i hvert fald ikke følge med til, at omsætte alle ordene til en sammensat tekst, en klog sætning eller en sammenhængende tanke. Til gengæld kan jeg mærke at det er fedt. Det er pissefedt, faktisk. Det er nemlig ikke ligegyldige ord, det er nye ord, spændende ord, banale ord, som har en genialitet over sig. Ord der nok skal blive omsat til noget brugbart. Altså en anden dag. En dag hvor kløgtigheden vil samle sig, når kaos og virvar bliver til forståelse og bliver sammenhængende. Når det bliver forankret i min hjerne, min bevidsthed og dermed kan udtrykkes. Men den dag, er ikke i dag. Den dag er en anden dag.

I dag, eller resten af i dag, skal jeg bare kravle ind på min sofa, trække mit grå uldplaid op til mine øre, sætte noget ligegyldigt og helt uinspirerende på flimmerkassen. Jeg må sande, at jeg er nået til et maksimum af inspirerende ord. For nu.

Ordene kommer. En anden dag.

Det var bare lige det.

Hej.

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar