Om livet

Hjem – et sted vi lever

17. september 2017

Da Tyrken og jeg flyttede ægte samme, i en lejlighed hvor vi begge stod på lejekontrakten, flyttede vi til Aarhus Nord i et alment boligbyggeri. Et byggeri hvor facadernes grundfarve er grå, kun afbrudt af en lyserød, grøn eller blå stribe. Det var ingenlunde en fryd for øjet, men vi havde en dejlig lejlighed helt øverst på fjerde sal. Vi havde havudsigt og kunne kigger over til det gamle vandtårn, kigge ned på områdets legepladser og havde et fuldt udsyn over til en basket bane. Der var altid liv og glade dage udenfor vores vinduer. En dag sidst på sommeren i 2012 bankede det på vores brune dør, der stod en pæn pige, med lyst hår. Hun spurgte mig, om jeg havde lyst til at medvirke i en bog, om hjemmets betydning. Det tog mig ikke mange sekunder at overveje, jeg sagde ja og sprang ud i det. Det resulterede i nogle hyggelige eftermiddage, sammen med den pæne pige, en masse snik snak, mest om mig og mundede til sidst ud i kapitel, i en bog. Bogen blev lanceret en rum tid senere, helt præcist i december 2013. I løbet af efteråret 2012 hvor jeg blev interviewet, havde jeg netop opdaget, at min Rapand svømmede rundt i min mave. Udover den pæne pige var det kun min Tyrk, min læge og min Bedstefar, der anede til min nylige graviditet. Grundet graviditeten begyndte jeg, ret naturligt tænker jeg, at overveje hvilket hjem og hvilket liv, jeg ønskede min baby skulle vokse op i. Derfor følte jeg også, at det var særligt interessant for mig, at deltage i dette interview, da tankerne i forvejen rumsterede i øverste etage. Jeg har ikke fortrudt det én eneste gang og jeg er både glad og stolt over kapitlet.

Derfor vil jeg nu tage jer med tilbage til 2012, hvor jeg gjorde mig nogle tanker om, hvad et hjem betyder for mig. I løbet af de kommende tre dage, vil der hver dag blive udgivet et indlæg, som er hver er en del af dét kapitel der blev skrevet om mig.

God rejse tilbage i tiden og god fornøjelse. Lad mig gerne vide undervejs, hvad du tænker. :)

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar