Hverdagens trivialiteter

Det viser sig #12

8. september 2017
  • at mine drenge, indtil videre, har formået sammenlagt at være syge i 7 dage. Det er faktisk lidt af en præstation. Det samme er det, at få praktikken til at gå op, for to voksne mennesker med to fuldtidsjob. Og på toppen af praktikkagen er de da ikke raske endnu. Yes.
  • at jeg er blevet ret hooked på både podcast og lydbøger. Det er genialt både i bilen, til gåture og cykelture. Jeg vil endda lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke kunne spekulerer i, at snige mig afsted på en gåtur, under påskuddet af at være sund, men jeg i virkeligheden bare er nysgerrig på næste kapitel.
  • at jeg går med store tanker lige for tiden. Jeg er nødt til, at finde en løsning. Det forholder sig nemlig sådan, at hver eneste gang Tyrken nærmer sig min bil, finder han alt mit chokoladepapir, altså alt det jeg allerede har spist og det behøver han sådan set ikke vide. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal håndterer det, jeg kan godt opgive på forhånd, at jeg husker at få det smidt ud, det gør jeg tydeligvis ikke, han finder det hver evig eneste gang. Har du et godt råd? Og en fjollet pointe med, at jeg bør lade være med at spise det er også unødvendig og ikke mindst urealistisk. Tak.
  • at mit stigende forbrug af chokolade i virkeligheden er ret skræmmende, så måske skal jeg alligevel overveje en kold tyrker. Og her taler jeg ikke om, at jeg bør lukke min Tyrk ude i kulden, nej mere sådan i overført betydning. En kold tyrker med chokoladen.
  • at jeg tydeligvis ikke bør sidde og prøve og være sjov her klokken 8 om morgenen. Det klæder mig ingenlunde.
  • at klokken nu er 8:06 og den allerførste lyd er netop kommet inde fra drengene. Og jeg har allerede nået at være i bad, iklæde mig noget kluns, hælde sværte i kryderen og ikke mindst drikke halvanden kop kaffe. Det klæder mig til gengæld fortræffeligt.
  • at min ældste skal på ferie i så stor en del af efterårsferien, at jeg har en smule mavepine over det, men til gengæld forsvandt den delvist, da jeg så glæden i de store og pæne brune øjnene.
  • at min fireårige øver sig i at skrive SMSer og mails. Han har i flere år været interesseret i bogstaver, stavning og komplekse sætninger. Han øver sig og synes nu, at det er vildt sejt, at det rent faktisk kan bruges til noget gavnligt. Jeg vil lyve, hvis jeg siger, at jeg ikke er ved at revne af stolthed.
  • at det snart er weekend, hvilket også klæder mig og min familie fortræffeligt, så alle beboere kan blive friske. Måske. Forhåbentlig.
  • at jeg også spekulerer over, hvad du mon skal lave i din weekend?

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar