Hverdagens trivialiteter Noget med børn

Forpremiere på Cars 3

27. august 2017

Jeg har blandt andet brugt min søndag på en tur i biografen. Normalt står en biograftur ikke just øverst på min ønskeliste, men turen i dag, havde en helt anden betydning end mit behov eller lyst. Nemlig min ældste søn. Min Rapand. Tyrken kunne skaffe nogle billetter til forpremieren på Cars 3. Yes. Min Rapand er en dreng, der er pjattet med alt hvor indholdet er fart og tempo og det er tydeligt, at det går godt i spænd med Lynet McQueen. Min Rapand har set de andre McQueen film og har nydt dem, taget dem ind i sit hjerte og har ladet sine lege blive inspireret, af ham den frække røde bil, der kører alt for hurtigt. Han var ikke til at skyde igennem. Allerede da han vågnede klokken 7, spurgte han, om filmen snart skulle begynde. Alle mennesker der har et kendskab til en fireårige ved, at sådan en størrelse kan stille det samme insisterende og håbefulde spørgsmål temmelig mange gange fra klokken 7 til klokken 14. Bring mig venligst kaffe. Tak. Dog vil jeg sige, at det var alle gode gange en milliard værd, at se det lille, fine, pæne og helt igennem lykkelige ansigt, blive opslugt ind i denne racerverden. Dét er meget værd.

Og så kan det godt være, at Pixar har lavet censur og at filmen frarådes til børn under 7 år, men herhjemme følger vi nu ikke alle livets restriktioner, vi forsøger at lade os guide for så, at vælge selv derfra. Jeg fortryder ingenlunde vores valg, censuren valgte vi, at overhører og min ellers ret følsomme lille dreng, var vild med filmen.

Da vi sidste gang var i biografen, sammen med vores Rapand, som i øvrigt var en debut for ham, så vi Dyrene i Hakkebakkeskoven. Den var lidt uhyggelig, men han klarede det og endte med at have en god oplevelse. Du kan læse om den tur HER.

Kærlighed til dig
-Johanne

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar