Om livet

Et barndomsminde med superkræfter

13. august 2017

Hjemme hos mine forældre i Vestjylland, er der mange gøremål hver eneste dag. De bor på et stort sted. Det er stort udenfor og det er stort indenfor, det giver naturligvis mange pligter. Fra min barndom husker jeg mange forskellige minder og i særdeleshed mange lugte, minder og oplevelser, som jeg har haft i mit barndomshjem, som er omkranset af marker og det vilde naturliv.

Èt af de minder, der står mest tydelig er lugten af kaffe, der hver morgen spredte sig i huset. Sammen med lyden af mine forældre, der trissede rundt i huset og havde deres egne rutiner, uden for megen snak. Alt imens min lillebror og jeg trygt kunne vende os, under hver vores lune dyne. I weekenderne fyldte lugten af kaffe i huset det meste af dagen. Det er kun ganske få år siden jeg selv lærte at drikke kaffe, men som barn elskede jeg alligevel lugten. Det lugtede af hjem. Det lugtede af hygge. Og det lugtede af samvær, når mine forældre holdt pause fra deres andre gøremål.

På et eller andet tidspunkt, blev jeg bildt ind, at når jeg satte en kande kaffe over, så smagte den bedre. Den smagte magisk. Og den smagte helt anderledes end når det var andre, der lavede den. Jeg troede på det. Og jeg følte, at jeg havde magiske superkræfter.

img_1850

Kaffen er stadig magisk i mit barndomshjem, nu handler det bare ikke om, om det er mig eller en anden, der har lavet den. Det handler om at det er mit barndomshjem.

Jeg har før skrevet om mit barndomshjem. Endda også køkkenet. Det kan du læse HER.

Hvilke minder er mest tydelige for dig, fra dit barndomshjem?

Hvis du har lyst, kan du følge mig på FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar