Hverdagens trivialiteter

Ærefrygt

4. august 2017

Med en smule ærefrygt i maven, er der blevet udgivet ét af mine indlæg på en anden blog i dag. En blogger der er så hjertevarm, at jeg ønsker lige dele at ligne hende eller have hende som veninde, en kvinde, der er så sej og med så mange ben i næsen, at det er yderst beundringsværdigt. Ingen andre end, Cana Buttenschøn. Hver fredag har hun igennem længere tid haft en føljeton med fødselsberetninger. Både de gode, de knap så gode og så er der min seneste fødsel, som var en vidunderlig fødsel, trods startproblemer hos Frøhopperen, en vidunderlig fødsels. Som det var. Og det siger jeg ikke imens jeg har glemt hvor pokkers ondt det også gør, det bliver bare sekundært, altså når ungen ér ude. Undervejs, knap så sekundært. ;) Summa summarum er, min fødselsberetning ligger nu på Canas blog. Sejt, hva? ;) Læs den HER.

Jeg har fulgt med hos Cana, siden hendes allerførste indlæg og hun er klart en af mine yndlingsbloggere og én af dem, hvor jeg kan sige, at jeg har læst 95% af alle hendes indlæg, som nok er en hel del efterhånden. Hun er sej. Hun er skarp. Og så er hun så hjertevarm og vedkommende, at det er nemt at hænge ved. Hvis du ikke kender hende, så tjek hende ud.

Du kan også læse eller genlæse min fødselsberetning, HER.

img_3159

God weekend. :)

Hvis du har lyst, kan du følge mig på FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar