Hverdagens trivialiteter

Vores sommerferie – mest i billeder

30. juli 2017

Nogle af de indlæg der bliver læst flest af, er når der er en del billeder med. Derfor har jeg valgt at vise vores ferie i glimt og i billeder.

Enjoy!

img_1694

Sjove og skøre påfund og en masse leg mellem de to skønne brødre har fundet sted de sidste uger. De er allerede et godt makkerpar. Vi forældre skal nok blive sat på prøve af de to.

img_1695

MASSER af leg.

img_1704

Hvid morgenmad skal der til, når der er ferie. Det kan ses og mærkes på min krop. Jeg fornemmer tydeligt, at min krop er klar til hverdag og hverdagsmad igen.

img_1686

img_1693

Apropos mad – flere aftener i løbet af vores ferie, lavede jeg aftensmad til de voksne efter drengene var blevet puttet. Der var kredset for lækkerheden – ja ja, også maden da. ;)

img_1671

En var sej og hoppede i den ret kolde å, der løber langs mine forældres grund i Vestjylland.

img_1675

Udebad er bare bedst!

img_1715

Vi kørte til Sjælland og overnattede nogle dage. Her havde vi blandt andet en FED dag på Bakken!

img_1791

Vi blev gennemblødte allerede efter en time. Derfra kunne vi jo ikke blive mere våde, så det nyttede ikke at beklage sig over, at være gennemblødte – det var allerede sket.

img_1792

Det var Rapanden og jeg der havde et Turbånd. Det var vildt fedt cirka 99% af tiden. Jeg ikke bare hader radiobiler, jeg har dødsangst for at kører i sådan en sag. Jeg blev fuldstændig, okay måske ikke fuldstændig, men jo, traumatiseret som barn i et lokalt tivoli, hvor jeg fik mig forvildet ud i sådan et livsfarligt køretøj. Men foran barnet, sagde jeg naturligvis, ja da, Skat. Den skal vi da også prøve. Imens mit ansigt så sådan ud, når jeg kiggede på min Tyrk, der mest af alt bare grinede af mig.

img_1720

Alternativ kørsel. Ja, den var slukket. Se lige, hvor pæn han er, den frække lille laban.

img_1742

Alle hjalp til. Børnearbejde er helt OK i dette øjemed.

img_1752

img_1753

Rapanden går ikke ned på udstyr.

img_1766

Endelig! Efter tre dages gravearbejde var den færdig. Og børnene har brugt den siden. Selv i regnvejr. Skønt!

img_1762

En sandkasse i haven er simpelthen skøn at have. Da Rapanden var baby, boede vi i en lejlighed inde i Aarhus. Selvom vi havde legepladser i området, er jeg mere fan af, at have sin egen lille legeplads i haven.

img_1777

Min kloge lille Frø, der får sig en sludder med et par høns. Måske endda sit første møde, men den slags dyr?!

Efter jeg selv har kigget billederne igennem igen, drømmer jeg mig tilbage og tager gerne 14 dage mere. Dog foruden gravearbejdet til trampolinen. Du kan læse mere om vores sommerferie HER.

Jeg har lyst til, at høre om din ferie også. Så du må meget gerne kommenterer og fortælle mig, hvad dette års bedste ferieminder er for dig, eventuelt med et billede. Jeg glæder mig til, at høre fra dig. :)

God søndag.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på FacebookInstagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar