Hverdagens trivialiteter

En fjollet knude i maven

11. juli 2017

img_1648

Jeg har netop kysset mine drenge farvel. Et farvel der skal vare i lidt mere end et døgn. Mine drenge grinte og havde ét stort smil på deres læber. Jeg smilte også. Dog L lidt mere et påtaget smil, for at vise mine drenge, at alt er ok. Alt ér ok. Jeg har bare fået lavet en lidt fjollet knude i maven. Mine drenge er nemlig så heldig, at de nu har mere end et døgn sammen med deres Babaanne og Dede (Tyrkens forældre). Det er lykken for alle. Tyrken og jeg skal arbejde, så det er selvsagt dejligt for alle, at de fire kan tilbringe en masse dejlige timer sammen. Jeg må nok bare accepterer, at det ikke er naturligt for mig at afleverer mine små børn som slet ikke er så små. Selvom jeg allerede har et enormt savn til dem, så ved jeg godt, at især Rapanden ikke har snerten af savn til mig og jeg håber inderligt, at min lille Frø også kommer til at nyde tiden sammen med dem. Jeg tror på det.

Tyrken og jeg vil, altså når vi er færdige med at arbejde, også nyde tiden uden børn. Vi vil bruge endnu en bryllupsgave og tage ud til Gammel Rye kro og indtage, hvad jeg forestiller mig bliver en overdådig middag. Derefter vil vi sove. Sådan en sammenhængende nattesøvn. Uden børn i sengen. Uden børn der skal have vand i løbet af natten eller andre forstyrrelser i vores tiltrængte søvn.

Så nu vil jeg bearbejde lidt på den fjollede knude, så jeg sådan ægte kan nyde voksentid sammen med min Tyrk og ikke mindst rigtig søvn. Tiltrængt søvn.

Ha’ lige en skæppeskøn tirsdag, ikk? Jeg vil gøre mit til det. :)

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar