Hverdagens trivialiteter

Det viser sig #10

13. juli 2017

img_1659

  • at jeg netop er vågnet til min allerførste feriedag. Sommerferie. De sidste dage har føltes uendeligt lange og jeg har set frem til, at skulle være sammen med min familie. Vi har ikke så frygtelig mange planer. Så har du lige en god idé til os, så smid det endelig i vores retning? Da vi forsøger at skrabe penge sammen til et tag, behøver det hverken koste det samme som en bondegård eller et parcelhus i Aarhus midtby. Tak. ;)
  • at når jeg vågner op til en nyslået græsplæne, frisklavet kaffe og mine drenge og min mand i mit synsfelt på én gang, så er jeg boblende lykkelig. Alt derudover er fråds. At jeg så også har sommerferie hjælper måske også det gode humør lidt på vej. ;)
  • at Tyrken og jeg kørte til Himmelbjerget tidligere på ugen og hold da op, hvor blev vi skuffede. Ingen af os har været på bjerget tidligere og forventede den helt store Mount Everest fornemmelse. Snydt! De tohundredemeter vi fik gået, gjorde intet for sejhedsfølelsen. Jeg har dog hørt sidenhen, at vi er kørt til det forkerte sted for at “bestige”.
  • at vi om ganske få timer kører til mit elskede Vestjylland og tager hul på vores sommerferie. Jeg glæder mig og kan ikke forestille mig en bedre begyndelse på vores ferie.
  • at jeg i tirsdags havde parfume på for første gang i flere år, da jeg var på dinnerdate sammen med min mand. Jeg har ikke parfume på, når jeg er gravid, ammer eller bare har et barn kravlende på mig. Så det er cirka fem år siden det sidst kunne lade sig gøre. Derudover er jeg generelt dårlig til at huske den slags. Hurra for mig og velbekomme for denne sindsoprivende bonusinfo.
  • at vores vasketøjskurve altid, som i altid, er fyldte. Jeg fatter det ikke helt. Hvorfor kommer jeg aldrig i bund? Og hvorfor er det nu lige, at mine tre drenge ikke smider tøjet i vasketøjskurvene løbende? Og hvem synes i øvrigt at det kan være en god idé, at lave tøj bunker alverdens steder i huset. Det er et mysterium for mig. Og et enormt ilandsproblem.
  • at mine ældste baby er verdens allerbedste storebror. Han er naturligvis træt af sin lillebror indimellem, men han er heldigvis endnu mere glad for sin lillebror, fuldstændig som jeg forestiller mig, de fleste søskende er. Det gør mig varm om hjertet.
  • at dette er et slags jubilæumsindlæg. Lad os fejre det, med et højt skål. Giv mig gerne et praj, hvis du sender et skål i min retning, så sender jeg straks et tilbage. ;) Se det som en slags vennetjeneste – vi hjælper hinanden med en undskyldning for, at skåle i øl, vin eller hvad der nu må behage din gane. ;)
    SKÅL!

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar