Hverdagens trivialiteter

Studentergave til min lillebror

23. juni 2017

Som jeg skrev om HER, blev min seje lillebror student i onsdags. Det var en ganske vidunderlig dag og tårene presser sig stadig på, når jeg taler om det. Det er altså stort.

På et eller andet tidspunkt mellem jeg modtager en invitation til studenterfesten og indtil i onsdags, gik det op for mig, at jeg naturligvis skulle finde på en gave til ham. Men hvilken? Hvad pokker giver en storesøster til sin tyveårig lillebror, som er en både mindeværdig, stilet, respektfuld og ikke mindst kærlighedsgivende gave? Jeg havde ingen ideer. Ingen.

Derfor sat jeg en debat igang i personalestuen, på mit arbejde. Her blev der blandt andet nævnt Kähler vaser, et ur eller Kaj Bojesen figurer. Hvilket ikke helt passer til min kære lillebror. Så gode råd var dyre. Jeg gik i tænkeboks. Der blev heldigvis også nævnt en oplevelse. Men hvilken?

Jeg besluttede mig for at lave en kurv med guf og et gavekort. Et gavekort som jeg håber faldt i god jord. Valget faldt på en flyvetur i en svæveflyver. Om ikke andet, så er det da et minde der vil vare ved resten af min lillebrors liv. Og jeg håber inderligt, at han ser frem til den helt, helt unikke oplevelse det er, at svæve lydløst rundt i luften.

img_1483

img_1481

Hvis nu du sidder og overvejer, at give sådan en sej gave eller selv har fået lysten til at udfordre dig selv og prøve at svæveflyve, så kan jeg varmt anbefale Vestjyllands Svæveflyveklub i Ejstrup. Så snart vejret tillader kan du prøve, de er ret søde og så er der en fuldstændig vidunderlig natur, som fortjener at blive oplevet. Også oppe fra.

Selv tak.

Go go go.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar