Festival

Klargøring til Skagen festival

26. juni 2017

Jeg sidder ude i den campingvogn, som vi kører til festival i om ganske få timer. Jeg sidder her, med et koldt glas hvidvin ved min side, glasset kommer bemærkelsesværdigt ofte i nærheden af min mund og skyller den kølige drik ned gennem smagsløgende. Der er ikke noget, at klage over. Jeg har sat mig herud, fordi jeg tænker, at det er allermest praktisk at tænke over en pakkeliste, med hvidvin og campingvognens muligheder i mit synsfelt. Det går godt. Altså med at drikke hvidvin og se campingvognens muligheder. Det går knap så godt med at få pakket. Men det gør ikke så meget.

Det gør ikke så meget fordi vi har ferie og det giver overskud i sig selv og giver søvn mindre værdi. Jeg har nu én uge og én dag sammen med mine yndlingsmennesker. Vi skal til festival, som er en af mine yndlings beskæftigelser, vi skal drikke øl, som er min yndlingsdrik og vi skal danse for solskin, som er mit yndlingvejr. Det er ret meget yndlings og det beskriver min følelse helt perfekt. Jeg er ved at boble over indeni af ren begejstring.

Det er ingen hemmelighed at vi tager til flere festivaller i løbet af året og det er uden tvivl nogle af de begivenheder jeg ser allermest frem til. Det er ikke kun mig, det er også min Tyrk og min Rapand. Vi nyder alle festivallivet og ikke mindst campinglivet. Skagen festival var den første festival, som både Rapanden og Frøhopperen deltog i, den ene var to måneder og den anden fem uger, fælles for dem begge var, at søvnen ændrede sig her. Rapanden sov igennem allerførste gang og Frøhopperen sov bare sin allerførste lur – YAY! Vi håber alle tre, at Frøhopperen også vil komme til at nyde disse festivaller, måske lige så meget som os andre.

Denne gang er det også Skagen festival vi drager hen imod. Skagen i sig selv kan noget særligt. Byen, havnen, maden, stemningen, grenen og meget andet. Tyrken og jeg taler mange gange i løbet af året om den helt vidunderlige mad, der kan købes på havnen i Skagen. Derudover er det næsten altid godt vejr i Skagen, det er bestemt også værd at tage med.

I morgen går det løs. Seks overnatninger i en campingvogn og glæden er ikke til at tage fejl af. Rapanden har allerede pakket sin taske og redt sin seng. Han har spurgt i dagevis om det ikke er nu. Men i morgen formiddag er det nu.

Her er lidt billeder fra de tidligere år.

skagen-13-1

2010 – lang tid inden jeg fik børn og kun et år inden jeg fandt sammen med min Tyrk.

img_3397

2015 – min Rapand der tager en lur inde i et telt. Vi har altid høreværn med til vores børn.

img_5229

 

 

img_5230

2016 – Frøhopperen, fem uger gammel, tager en lur i forteltet. Det er nærmest den første rigtige søvn han fik.

Jeg ser allerede frem til, først og fremmest at opleve Skagen festival, 2017, for derefter mindes ved billederne, der vil blive taget. Jeg vil opdatere min Instagram løbende på @virkeligvoksen – tjek den ud.

Nu lykkedes det alligevel for mig, at få pakket imens jeg fik skrevet nærværende indlæg.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar