Om livet

Når man ikke kan gå rigtigt

5. maj 2017

Frøhopperen har været syg de sidste dage, han har haft knap fyrre i feber og har det stadig. Tyrken var hjemme med ham i går, hvor Rapanden også fik en fridag. Det vurderede vi, at Rapanden havde brug for efter sin fødselsdagsweekend med fuld knald på indtryk og andet tjubang. De havde en dejlig dag, hvor Rapanden fik genopfrisket Ramasjangs programmer og ikke mindst alle programmernes titelsange.

Allerede i går kunne vi aflæse på Frøhopperen, at han ingenlunde blev frisk til en dag i vuggestuen i dag, så jeg fik arrangeret, at jeg blev hjemme hos ham. I morges stod Rapanden og Tyrken op sammen, imens Frøhopperen og jeg lige tog en time ekstra, efter en nat med feberens urolige indtryk i kroppen.

Da jeg stod op, var Rapanden igen i fuld gang foran tv’et. Da jeg siger til ham, at jeg begynder og lave morgenmad og vi så skal afsted ned i børnehaven, hører jeg den dybeste vejrtrækning jeg længe har hørt, efterfulgt af ordene

Mor! Jeg kan slet ikke gå ordentlig på mine ben mere. Se selv.

Så spankulerer drengen gennem stuen og går som en anden quasimodo.

Så jeg kan altså ikke komme i børnehave i dag.

Jeg har øvet mig.

Han fik mig allerede overbevist ved den dybe vejrtrækningen, men at han som fireårig øver sig i at få pjæktarmen til at spille efter sin Mors overbevisninger, gjorde det sjovere og ikke mindst da han også indrømmer, at han har øvet sig.

Slutteligt siger han og så slukker jeg lige fjernsynet, fordi det skal vi jo ikke se i dag.

img_0889

Hvis nogen skulle være i tvivl, så fik han en fridag. Og hvis nogen skulle bekymre sig, så har han på magisk vis lært at gå rigtigt igen. Sidstnævnte, har han ingen forklaring på. Endnu.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar