Om livet

En sovende Frø

4. maj 2017

I skrivende stund ligger jeg på mit stuegulv. Jeg ligger med min lille babyFrø på min mave. Han er skidt og er faldet i søvn her. Jeg tænker at det er en blanding af, at han er skidt og fordi han har savnet sin Mor. Jeg har ikke været meget hjemme denne uge og flere dage, har jeg også været ude af døren inden resten af min lille familie har åbnet deres øjne og stukket benene ud fra deres lune dyner. Deres savn til mig har i høj grad været gengældt. Jeg har tænkt på dem og det har fået mig til at bævre med min underlæbe, men det har bestemt også fået mig til at smile endnu mere. De er sgu så pissesøde.

img_1151

Nu har jeg været tilbage på mit arbejde i et par uger. Det har betydet meget. Jeg nyder i høj grad at stå op, gøre os klar og komme ud ad døren. Jeg nyder knap så meget at afleverer en Frø, der er ked af det. Jeg værdsætter sparring og private samtaler med mine kollegaer, antallet af kollegaer er i øvrigt firedoblet imens jeg har været på barsel, hvilket jeg også værdsætter. Og så elsker, elsker, elsker jeg kaffepausen sammen med mine kollegaer og 30 minutters tid til mig. Og når jeg så har fri er jeg kommet til dagens absolutte højdepunkt, nemlig hvor gensynsglæden med mine drenge finder sted. Det kan altså noget særligt at være adskilt og så ses igen.

Omend det lidt overvældende med en syg Frø, et vækkeur, der har ringet klokken fem tre dage i streg, en bilhandel der er besværlig, et bryllup, der nærmer sig med lidt for hastige skridt, en forsømt blog og en trailer der ikke tømmer sig selv, så er alt sgu meget godt.

Ægte godt.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar