Noget med børn Om livet

1 år

27. maj 2017

1 år. Fire hager. Tykke lår. Store, brune øjne. Og dejlig som bare pokker.

I går blev min lille Frø 1 år. 1 år, som er gået helt klicheagtigt hurtigt. 1 år, hvor jeg er blevet udfordret som aldrig før, har siddet ualmindelig meget stille i min sofa, med en baby liggende på min mave. Og så er jeg blevet rørt oftere end jeg nogensinde har prøvet før.

Min lille Frø, som blev født midt på køkkengulvet, min Frø, der var så lille, min Frø som aldrig har brugt sin tid på at sove, min Frø, der er så viljefast og temperamentfuld, min Frø, der ejer så utrolig meget gåpåmod, min Frø, som har det mest charmerende smil og som griner som en pirat.

Min Frø.

Han kom til denne verden på bare fire timer og 27 minutter, vi kunne ikke beslutte os for et navn til ham, han vendte om på nat og dag, han bragte så megen glæde og lykke ind i vores lille familie og han giver alle på sin vej ømme øre.

Nu er han på vej til tumlingelivet, han kan snart gå og vinker ihærdigt og meget stålsat med sin ene lille buttede hånd.

img_4918

img_4961

img_6686

img_0142

img_1224

img_1328

Trods feber, er han da helt vildt pæn og helt vildt sød.

Og nu også 1 år.

Du kan læse om den dag, min lille Frø blev skudt ud ad babykanonen lige midt på køkkengulvet, lige HER.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar