Noget med børn

Status på institutionslivet med to børn

5. april 2017

Jeg har netop sat mig solidt og tilbagelænet i min grå sofa. Jeg sidder her helt alene, med en varm kop kaffe, imens Go’ Morgen Danmark summer lavmælt i baggrunden. Foruden myrer, edderkopper og et utal af bænkebidere, så er jeg eneste levende væsen på matriklen. Jeg har i dag afleveret Rapanden i børnehaven og jeg har afleveret Frøhopperen i vuggestue. Han havde ikke tid til, at vinke farvel til sin Mor. Næ nej, han kravlede bare af sted, hen til alle de andre legende og grinende børn.

Så nu blev institutionslivet med to børn skudt rigtigt i gang. Vi er ikke kommet til tiden én eneste dag og den mindste fik den første dag et dybt tandsæt boret ned i sin buttede arm.

Det er naturligvis ikke så godt, men bortset fra lige de to elementer, så går det sgu ret godt og Tyrkens og min plan er indtil videre gået gnidningsfrit. Aftenerne i forvejen har jeg gjort gryden til havregrød klar og jeg har sat tallerkener, krus og skeer frem på spisebordet. Jeg har også fundet tøj frem til drengene og jeg selv dagen forinden. Og slutteligt har jeg klargjort kaffemaskinen, så jeg kunne indtage mit fix inden vi skulle ud af døren. Mon den entusiasme holder ved?

Mange spørger mig med en forsigtighed i stemmen, om jeg er okay med denne indkøring. Jeg forstår deres omsorg for mig, men hold nu op hvor har jeg også glædet mig til denne dag. At jeg ikke hele tiden har en baby på armen eller har en babyalarm i hånden. Den frihed jeg nu får. Selv bare en time gør alverden for mig og har været en mangelvare de sidste ti måneder. Det er selvfølgelig også nemt at cykle fra vuggestuen, når Frøhopperen ikke reagerer på, at jeg med et stort smil vinker på gensyn til ham, imens jeg fortæller ham, at jeg elsker ham og ønsker ham en god dag eller i hvert fald en god time, som det er her første dag, jeg vinker farvel.

Nu vil jeg nyde endnu en kop varm kaffe, i mit eget selskab, uden så meget som en babyalarm i mit sind og så vil jeg ellers fræse af sted på jernhesten og kysse og kramme min søde goofy smilende Frø.

img_0907

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar