Hverdagens trivialiteter

Jeg har aldrig…

23. april 2017

Nogle gange sker der det at folk gør dumme ting. Her mener jeg de der sjove, dumme ting, som ikke skader andre mennesker, men blot giver et smil på læben, identificering eller muligvis himmelvendte øjne, med tanke på at sådan kunne jeg aldrig finde på at sige eller gøre. Det har jeg naturligvis aldrig oplevet.

Jeg har nemlig aldrig siddet til teori og kastet min arm i vejret med stor entusiasme, for at irettesætte underviseren, der efter min klare overbevisning lavede en stavefejl. Jeg fik smidt en sætning afsted, lige foran alle de andre der også var ved at tage kørekort, det hedder altså ikke en viadukt, det hedder miadukt. Formentlig med himmelvendte øjne. Altså af læreren og en lille smule af alle de andre 15 – 20 mennesker, at de ikke også reagerede på den åbenlyse fejl.
Dét har jeg aldrig gjort. Det ville være tåbeligt at gøre.

Jeg har heller aldrig siddet i en bil en fredag eftermiddag, lige inden klokken slår 17, sammen med en hypotetisk onkel, kigget på en stander ved en tankstation og sagt, ejjj, 16:47, det er godt nok dyrt for brændstof.
Ingen. Og jeg gentager ingen er så uintelligente, at de ikke kan kende forskel på klokken og brændstofpriser.

Jeg har aldrig stillet det seriøse spørgsmål og med en meget undrende stemme hvor ligger Operahuset i Sidney egentlig?
Neeej, så tosset og et ikke-særlig-gennemtænkt spørgsmål er der da ingen, det kan finde på at stille. Og så meget manglende geografisk sans findes simpelthen ikke.

Det har jeg heldigvis aldrig gjort. ;) Har du ikke lyst til at dele fjollede ting, som du heller aldrig har gjort?

img_0991

En hånd lige i fjæset, der passende kunne sige bare stop med at tale. Eller tænkt i det mindste inden du taler. Johanne!
Tak.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar