Hverdagens trivialiteter

En sidste dag

19. april 2017

Jeg har netop plantet min popo i min sofa, jeg har skænket en kop varm kaffe og fornemmer en dejlig ro i min krop. I morges afleverede jeg to børn, med masser af tid og en indre ro hos mig, det ene barn var lidt ked af det, imens det andet barn lystigt råbte Mor, jeg går bare selv ned i børnehaven. Begge dele var forventeligt. Da jeg kom hjem blev jeg hentet af en af de andre mødre fra min mødregruppe. Os tre der stadig er på barsel, havde nemlig aftalt at spise brunch sammen og shoppe lidt inde i Aarhus.

I dag er min sidste dag på barsel, min sidste dag hvor jeg selv disponerer over min tid og ikke er afhængig af arbejdstider. I dag har været dagen, hvor jeg har suget til mig af nydelse. Jeg har nydt en rolig morgen, hvor begge drenge blev gjort klar med en nogenlunde afbalanceret Mor, tid til lange snakke om pirater og hvor afleveringstiden har heddet cirka 9. Det har jeg nydt. Jeg har også nydt en formiddag sammen med min kære mødregruppe, mig tid, sludre tid og shoppe tid.

Nu vil jeg nyde, at jeg kan gå ud i haven og slå græsset, inden jeg vil hente mine drenge og tilbringe resten af dagen på gulvet sammen med dem.

I morgen vil jeg også nyde. Jeg vil nyde, at jeg nu skal på arbejde. Og nyde at jeg har haft en vidunderlig barsel, med masser af hygge, samvær og fordybelse i mine kære børn.

img_0155

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar