Noget med børn Om livet

En særlig underskrift

1. april 2017

I begyndelsen af denne uge sad min Rapand og kiggede i et katalog fra en dagligvare butik, han kiggede alle varerne nøjsomt igennem. Han fortalte samtidig om, at han da egentlig godt kunne tænke sig, at købe en gave til sin Mormor og Morfar også. I begyndelsen tænke jeg ikke nærmere over det, andet end det da var en sød tanke og jeg ikke havde hørt ham give udtryk herfor tidligere.

Dagene gik, han talte stadig om det og kiggede videre i føromtalte katalog. I torsdags finder han  25 kroner på sit værelse, han kommer stolt ud og viser mig dem, imens han fortæller, at dem vil han gerne købe den gave for, til Mormor og Morfar. De kommer på lørdag og det vil være et passende tidspunkt, fortæller han. Jeg begynder nu og forstå alvoren i de kærlige ord og vælger derfor at støtte op om projektet, selvom han nærmest selv har klaret det. Torsdag aften fortæller han mig, at vi i morgen kan skrive et kort og jeg så bare lige kan lære ham og skrive sit navn.

Da jeg henter Rapanden fredag eftermiddag, siger han som det første, skal vi så snart købe den gave? Som sagt, så gjort. Han gik ind i butikken, gik målrettet hen til hylderne hvor den udvalgte gave stod. Han vurderede farverne og bad mig om, at tage den flotteste, imens han pegede på den.

I dag har vi skrevet et kort og den treårige har selv skrevet sit navn. Hvilket jeg er ret meget på røven over.

img_0888

Han har, med rette, stolt vist den til sin Baba. Ikke mindst, den helt særlige underskrift.

Mormor og Morfar blev, soleklart, meget glade for denne betænksomhed.

img_0890

God røv og god weekend. Mormor og Morfar er ikke her uden grund i dag, min Tyrk tager mig nemlig under armen senere og vi vil attendere det lokale fodboldholds julefrokost. Jeg lugter øl i det koncept, ja, jeg gør så.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar