Noget med børn

Børnelogik

5. april 2017

I dag da jeg hentede Rapanden, kom han løbende hen mod mig, imens han sagde “Mor, jeg har noget til dig, i min garderobe”.

Jeg kunne se på ham, at han var spændt op i hele kroppen og smilet gik fra øre til øre, imens han knap kunne være inde i sin lille krop af ren begejstring.

Med en halvvejs bebrejdende stemme, fik han sagt “Altså Mor! Hvis du gætter, at det ér mig, så får jeg altså ikke noget chokoladepåskeæg”.

img_0923

Nå. Så måtte jeg jo hellere lade være med det, kunne jeg godt fornemme. Jeg lagde straks min hjerne i blød for, at komme i tanke om alle de andre jeg kender, der også har fem bogstaver i sit navn. Hvilket på daværende tidspunkt virkede som cirka ingen, kunne jeg tydeligt se forventningens glæde i de store brune øjne. Men jeg kom da i tanke om, at både Rapandens lillebror og Baba har fem bogstaver i deres navne og Mormor og Morfars hund har da også fem bogstaver i sit navn. Skidt pyt, Rapanden godtog også hundens navn, så længe han får et chokoladepåskeæg, var alt andet vidst ligemeget. Begejstringen var enorm.

Han er snu den lille dreng. Han brugte samme gækkebrev til sin Baba og mener bestemt, at det betyder et æg fra os begge. Hvad er gækkebrevsreglen egentlig? ;)

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar