Hverdagens trivialiteter Noget med børn

Når tvivl bliver en succes

20. marts 2017

I skrivende stund er Rapanden til gymnastik for allersidste gang i denne sæson. Jeg har skrevet om det gymnastik halløj tidligere, både HER og HER.

Som jeg allerede beskrev, ved den midtvejsstatus jeg lavede, så har det været en stor succes. Hvilket jeg betvivlede inden han begyndte. Jeg var meget imod, at Rapanden skulle begynde til nogle aktiviteter allerede nu. Jeg synes, at han har mere end rigeligt i sit liv og jeg tænkte ikke, at han manglede noget fast at bruge sin tid på. Det var sådan set også rigtigt, men da jeg nu har været på barsel i snart et år, så var det et rigtig godt tidspunkt og afprøve en ugentlig aktivitet. Jeg har uge for uge har kunnet tilpasse dagens og ugens andre aktiviteter. Derudover har Rapanden heller aldrig været et motoriskgeni. Tværtimod, han har haft en del motoriske udfordringer gennem sine første år. Hvilket også gjorde at vi tænkte, at det var en god idé at han skulle begynde. Det at han har gået til gymnastik i en sæson og at han også går i en motorikbørnehave har gjort, at han har udviklet sig og har fået en helt anden kropskontrol end tidligere. Han er også blevet mere modig, er bedre til at udfordre sig selv og har fået mere selvtillid. Så alt i alt har det været en kæmpe succes.

Nu er jeg bare vildt spændt og jeg glæder mig helt vildt meget til, at se min Rapand og min Tyrk lave gymnastikopvisning på søndag i den lokale hal.

image

Jeg elsker dette billede. Det blev taget lige inden han skulle til gymnastik allerførste gang. Han er sgu da helt vildt sød, hva?

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar