Om livet

I dag er en bedre dag

3. marts 2017

img_0546

I dag er dagen lysere. Ikke på himlen, den er stadig grå og regnfuld, men mit sind er lysere og oprigtig optimistisk.

Det er lidt fjollet og på en måde ret tåbeligt, at der nogle gange skal en fuldstændig vandvittig oplevelse til, inden et menneske kan finde frem til, hvad det er den helt ægte værdi i ens liv. Inden vi opdager hvad og måske mere hvem, der er de vigtigste mennesker i ens liv.

For bare få år siden ramte sygdom min allernærmeste familie, det gjorde sgu ondt. Sådan rigtig ondt. Hvor hele verden står stille og alt syner så ligegyldigt, undtagen den nærmeste familie. Selvom det er tåbeligt, at sådan en oplevelse skal gøre, at jeg i hvert fald lige mærkede ordentlig efter, så er jeg alligevel taknemmelig for alt det positive det har givet mig i dag. Måske allermest fordi det ikke ramte så alvorligt, som det først var antaget.

I skrivende stund er solen netop brudt igennem den grå sky. Regnen drypper fortsat ned på bilruden og det er sgu også en slags godt vejr. I dag er det. Fordi, i dag er det kun mine nærmeste mennesker der betyder noget. Jeg er tydeligvis i en bobbel og forstår egentlig slet ikke, at verden bare kører videre som den altid har gjort. Men det gør den, selvfølgelig. Måske er det også rart, fordi vi en dag igen kommer ud af vores bobbel, kører med på ræset og bliver normaliseret. Så håber jeg bare, at min bevidsthed om, at andet end min familie ikke betyder helt så meget. Jeg vil holde fast i, at prioriterer mine mennesker. Og ikke tillægge ligegyldigheder nogen værdi eller give det nogen form for tankevirksomhed.

Og så håber jeg bare på, at det ikke er så alvorligt som først antaget.

 Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook, Instagram og på Bloglovin.

Kærlighed til dig   -Johanne  

Hvis du har lyst, kan du følge mig og blive opdateret via de sociale medier, FacebookInstagram og på Bloglovin.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar